Stepsu-muffinssilla oli eilen synttärit, jo 11v! Mihin se aika menee!? Step on edelleen erinomaisessa kunnossa, ei kyllä uskoisi 11-vuotiaaksi. Synttärilahjaksi Step sai ihanan krokotiili-pehmon sekä tietysti perinteisen kissanpate-kakun. Kyllä kelpasi :)

IMG_3182.jpg

Stepsulla ei ole oikeastaan mitään vanhuuden vaivoja. Se juoksee ja leikkii ulkona Fisun kanssa ihan samaan malliin kuin ennenkin, kuulee ja näkee hyvin eikä sillä ole mitään muita lääkityksiä kuin steriloinnin jälkeiseen virtsankarkailuun jatkuva lääkitys, joka sillä on ollut jo vuosikausia. Ylipainoa Stepsulle on päässyt kertymään hieman tämän syksyn aikana, se onkin aivan uusi juttu koska aiemmin Step on ollut aina enemmänkin hoikka kuin lihava. Normaalisti Step on painanut 16,5-17,5kg riippuen lihasmassasta, nyt painoa oli 18,5kg. No, ruoka vaihdettiin kevyempään versioon ja Saran kuoleman myötä lenkitkin ovat taas pidentyneet, joten eiköhän painokin palaudu aika itsestään takaisin normaaliksi. 

Fisun kanssa ollaan käyty parit aksatreenit tällä viikolla, kun jotain aktivointia kuitenkin on keksittävä. Tiistaina otin tuurauspaikan Taneli Ikäheimon treeneihin. Rata näytti tutustuessa ikävältä, ahdasta ja lyhyitä välejä ja vaikeita putkiansoja, mutta tuntui kuitenkin tehdessä aika kivalta. Fisu oli ihan tosi kiltillä tuulella, ei mokannut kertaakaan putkiansoja ja tuli kirjaimellisesti putkea hipoen takaakierron putken suun edessä, eikä silti mennyt putkeen. Kepeillä yllätti kans positiivisesti, kepeille tultiin juuri sellaisesta loivasta avokulmasta, joka olisi Fisulle tyypillinen virheen paikka. Nyt ei mokannut kertaakaan, ja oikeasti itsenäisesti suoristi omaa linjaansa, kun oli tulossa vinosta kulmasta hypyltä, joka syötti jonnekin 3. väliin. Superkala :)

Eilen aksattiin omissa treeneissä. Nyt Fisu ei ollut ihan niin kiltillä päällä, vaan meni jokaiseen putkiansaan vähintään kerran :D Myöskään kepeillä ei ollut enää hyvä, vaan lopetti useamman kerran kepit kesken. Oli jotenkin aika kuuman tuntuinen, karjui etenkin treenien alussa ihan kunnolla.

Eilen käytiin myös Fisun kanssa ottamassa pentuprojektia varten eka progetesti ja herpesrokote. Astutusaika osuu todennäköisesti ensi viikolle, joten treenien suhteen on lähiaikoina varmaankin hiljaista.