Tässä kooste kaksista viimeisistä pk-treeneistä, kun en jaksanut heti kirjoittaa. Torstaina käytiin tekemässä jälkeä Kauhalassa Tiian kanssa, Stepsulle aika pitkä ja vaikea jälki, 3 keppiä ja vanheni reilun tunnin. Oli tosi hankalaa maastoa, sellaista hirveää risukkoa päällä, ja pohjalla kuitenkin tosi niukkaa kasvillisuutta. Tarkisteli aika paljon, ja eksyi useamman kerran jäljeltä, loppua kohden alkoi selvästi jo väsyä, kun ilma oli kuuma. Kaikki kepit kuitenkin ilmaisi hienosti. 

Saralle aika kiemurainen mutta ei kovin pitkä jälki, vanheni joku 1,5 tuntia ja keppejä 6. Jana kai ihan ok, eka ja toka keppi nousi hyvin, kolmannesta ohi ja jouduin nostattamaan. Sitten tuli jotain ihme häikkää, eksyttiin ilmeisesti jäljeltä. Käveltiin jonkin matkaa ja löydettiin jälki uudestaan, ilmeisesti tässä välissä olisi ollut yksi keppi. Tosi outoa, koska Sara kuitenkin jäljesti koko ajan, mutta en keksi muutakaan, koska kaikki kepit oli merkattu, ja niitä oli tarkoitus olla 6kpl. Loput 2 keppiä nousi hienosti, ja jäljesti muutenkin oikein kauniisti.

Otettiin jälkien vanhetessa esineitä, molemmille 2 niin etten tiennyt missä esineet on. Stepsulla meni ehkä 20sek yhteensä... Vitsi se on nopee! Kääntyi ilmassa kun sai hajun, nappasi esineen täydessä vauhdissa... Saralla kului ehkä 30sek, vähän aikaa joutui tarkentamaan keskiesineen hajua.

Eilen käytiin Kirkkonummella treenaamassa viestiä Stepsun kanssa, Saralle myös samalla reissulla janatreeni. Viestitreeni meni oikein kivasti, eka pätkä joku 200m, eka jälki n. 300m ja toka jälki ehkä 80m. Stepsu oli hieno jälleen kerran ;) Sara sai juosta lopuksi pari pätkää niin että kävelin vähän lähemmäs ja kutsuin, pelkäsin, että jos lähtee tulemaan koko matkan jälkipätkänä ilman apuja, voi eksyä läheiselle tielle.

Sara pääsi katsomaan, kun jana tehtiin, ja janan päässä oli purkki. Jana oli joku 20m pitkä, jälki lähti oikealle, jäljellä yksi keppi n. 50m jälkeen. Vanheni sen aikaa kun treenattiin viestiä, eli ehkä tunnin verran. Sara teki aivan sairaan hienon janan, varmaan paras ikinä, vitsi miten ylpeä mä olen! Lähti varmasi hitaalla laukalla nenä maassa, eteni aivan viivasuoraan, nappasi jäljen vauhdista oikeaan suuntaan, meni pari askelta ohi purkista mutta sai sitten hajun ja ilmaisi, ja sai palkan sieltä. Jatkettiin, ja kepin ilmaisi myös hienosti. Jee, lisää tälläisiä treenejä! Selväsi tuo katsominen + purkki on hyvä yhdistelmä.