Tämä viikkon on ollut melkoista säätöä kaiken kaikkiaan. Sain reilu viikko sitten tietää, että mut on valittu noin puolen vuoden mittaiseen sijaisuuteen Keski-Pohjanmaalle, ja ensi maanantaina alkaa työt Kannuksessa. Melkoisella kiireellä on siis pitänyt pakata koko omaisuus, muuttaa se varastoon ja järjestellä siirtymä toiselle puolelle Suomea. Paljon huonompaan saumaan tämä ei olisi voinut tulla, kun ensi lauantaina on myös tokon eka maajoukkuekarsintakoe, ja tässä ohella olen ollut koko ajan myös töissä normaalisti. Ollaan yritetty treenata sen verran kun ehditään, eli ei kauheasti. Superliukas sää ei ole yhtään helpottanut asiaa, kun ulkona ei pysty tekemään oikeastaan mitään. Fisun osalta valmistautuminen kokeeseen on siis ollut varsin vähäistä. Lisäksi Fisulla on nyt valeraskaus pahimmillaan, nisistä tulee maitoa. Odotukset kokeen suhteen eivät ole kovin korkealla, lähinnä toivon pysyväni hereillä kokeen ajan ja sen jälkeenkin, loppumatkan meidän uudelle kotipaikalle Toholammille.

Eilen käytiin tekemässä viimeistelytreenit Anna-Leenan ja Hannan kanssa Lägin hallilla Lohjalla. Olin suunnitellut tarkoituksella kivan, helpon treenin runsaalla palkalla, ettei tarvitse vääntää, ja se onnistuikin hyvin. Aloitettiin luoksetulolla, otin suorana ja palkkasin vauhdista. Sitten kierto-ohjattu, palkkasin merkin kierrosta. Kertaalleen oikean kapulan tuonti ilman vauhtia, hyvä oli. Sitten tunnari, ympyrässä ja palkkasin luovutuksesta, tää oli muutan hyvä, mutta ympyrää pyöriessä näytti menevän suunnasta sekaisin ja lähti kapulan nostaessaan vähän vinoon, korjasi kyllä heti. Sitten ruutu, eteenmenossa palkka valmiina. Tää oli tosi hyvä, myös ruutuun oikein hienosti ja stoppasi hyvin. Kertaalleen ruutu myös valmiina olevalle lelulle. Lopuksi ohjattu, merkin takana pallo ekalla, ja kertaalleen molemmat puolet. Vasen oli hyvä, oikealla yritti lähteä keskikapulalle, pysäytin ja otettiin alusta uudestaan. Loppuun vielä paikallaolot, palkkasin istumisen, maahanmenosta kehuin ja luoksetulo suoraan leluun. Hyvä mieli jäi!

Nyt ollaan retkellä meidän makuuhuoneessa, kaikki tavarat on jo viety, ja asunto on tyhjä, mutta vielä yksi yö pitäisi täällä olla, kun huomenna on työpäivä. Reissusta tulee vähintäänkin kiinnostava, Salosta Mikkelin kautta Kuopioon, ja Kuopiosta Toholammille, mukana menossa siis mä, Fisu ja Step, ja meidän puolen vuoden tavarat sekä mun kaikki kunnaneläinlääkärin tarvikkeet ja lääkkeet. Sara tulee sitten jälkitoimituksena viikon päästä, onneksi, koska tilaa autossa ei kauheasti ole. Huomenna iltapäivällä alkaa sitten matka kohti uusia seikkailuja :D

IMG_0176.jpg