Keskiviikkona Sarppa kävi Riinan luona käsittelyssä, ekaa kertaa ikinä sillä oli oikeasti jotain lukkoja selässä lapojen takana! Onneksi ne aukesivat nätisti, mutta nyt täytyy näköjään alkaa käyttämään Saraakin useammin fyssarilla, kun se kerran menee jumiin. Nuorempana sillä ei koskaan ollut mitään missään, kaikki lihakset oli hyvässä kunnossa. 

Torstaina Stepsu pääsi siis aksaamaan kun Sara vietti vapaapäivää. Tää oli nyt eka kerta leikkauksen jälkeen, ja pidettiin rimat 40-45cm korkeudessa. Kouluttajana Taneli, ja teemana nollat. Tehtiin samalla pohjalla 3 eri rataa, kaikista tavotteena nolla. No kaksi ekaa meni ihan hyvin, niistä nollat, mutta kolmannessa oli keppikulma niin hankala, ettei saatu sitä millään onnistumaan. Jyrkkä avokulma, ja vieressä ansahyppy, Step haki koko ajan siihen hypylle, eikä osannut keppejä edes ilman vauhtia. Muutenkin meno oli aivan hurjaa, Step meni KOVAA! Pienillä rimoilla sillä ei kulunut aikaa hyppäämiseen, ja muutenkin intoa riitti vaikka muille jakaa. Mä olin koko ajan myöhässä ja Stepsulla oli niiiiin kivaa :) 

Meille tuli eilen viikonloppuhoitoon Stepin ihana velipoika Elmo (Wildmagpie's Maverick). Se on sitten hauska otus! Se näyttää Stepiltä, tuntuu Stepiltä, käyttäytyy niinkuin Step, ja se jopa kuulostaakin Stepiltä! Ollaan käyty kolmen mustavalkoisen voimin pitkillä lenkeillä lumisessa metsässä, mitään ei olla treenattu. Yritän tässä samalla myös uskotella itselleni, että kolme koiraa ON liikaa, eikä ne mene siinä missä kaksi. Alkaa meinaa pikkuhiljaa pentukuume vaivata, mitä enemmän Saralla tulee ikää... Elmo-miäs
Sisko ja sen veli :D