Tällä viikolla ollaan lähinnä tokoiltu, keskiviikkona oli myös agitreenit. Keskiviikkona tokoiltiin Malminkartanon nurtseilla Wilman ja valpai Riston kanssa. Otin Stepille istumisen, makuun, pikkupätkän seuruuta, ruudun, ohjatun, hyppynoudon, tunnarin ja kaukot. P-olot hyvät, seuraaminen kamalaa, pomppi, edisti ja poikitti :/ Ruutumatkalla oli ohjatun kapulat, syöksyi eka sinne, kielsin ja pyysin takasin merkille, uusi lähetys ruutuun, meni aika epävarmasti, mutta löysi kuitenkin. Toka oli sairaan hyvä, kun tiesi jo missä ruutu on. Ohjattu hyvä, haettiin ruudun puoleinen. Hyppynouto myös oikein hyvä. Tunnari myös hyvä, ei pureskellut pahasti. Kaukoissa Wilma seisoi takana liikkuroimassa, ei häiriintynyt.

Aksatreeneissä oli vaan Sara mukana, vikaa kerta Sari kouluttamassa. Ihan mukava rata, suorasta putkesta käännöstä ja leijeröintiä hypyillä. Leijeröinti toimi hyvin kunhan ajotus oli kohdallaan. Muutama rima tuli, muuten meni ihan kivasti.

Perjantaina tokoiltiin kouluporukalla Koneen kentällä, siellä Stepsulle myös paikallaolot, ruutu, seuraamista, tunnari ja kaukot. P-olot hyvät, pyysin Miljaa liikkuroimaan sen verran, että sain palkattua kontaktista ennen maahan käskytystä. Ruutu meni kivasti, haki hyvin oikeaa paikkaa, ja loppuosakin tehtiin, se oli ok. Sitten tauko, jonka jälkeen seuraamista. Tuntui että poikittaa, mutta ilmeisesti näyttää kuitenkin suoralta. Saisi olla taaempana, mutta eipä sille tähän hätään mitään voi... Otin aika pitkää pätkää että tasaantuisi, menikin ihan kivasti. Juoksuakin muistin treenata, palkkailin käännöksistä. Sitten tunnaria, ekalla löysi heti ilman että nuuski muita, tokalla joutui nuuskimaan muutaman ennen ku löytyi. Kaukoja otettiin vikaksi, meni tosi hienosti.

Tänään käytiin Ojangossa BATin jäsenkatselmuksessa tyttöjen kanssa. Tehtiin sellaista vaikeahkoa 3-luokan rataa, jossa piti sitten näyttää, mitä me osataan... Menin eka Saran kanssa, voi jestas miten liukas se oli! Aa sairaan nopea, en ehtinyt ohjaamaan sen jälkeistä takaakiertoa. Uusi yritys, nyt ehdin, juuri ja juuri. Vähän matkaa ihan nättiä menoa, hankala takaakiertokohta meni hyvin, mutta sitten rima alas! Ihan turha rima, en tehnyt mitään. 90 asteen käännöksessä kahdella hypyllä valui aivan sairaasti, ei kuunnellut yhtään suhinaa :( Loppusuoralla toinen rima alas. Olipa huono suoritus... No, saatiin tehdä kepeiltä uudestaan, kokeilin takaakiertosysteemiä toisella tavalla, meni sairaan hyvin, kääntyi sikatiukasti. Nyt ei tullut enää rimoja, mutta valui kylläkin... Stepsu seuraavaksi, alku ei meinannut millään onnistua, eka rima alas, ja pakkovalssin ajoitus oli tosi vaikea saada kohdalleen. Aan kontakti hyvä, mutta takaakierrossa rima alas. Kepeillä oli tosi hidas, mutta sen jälkeinen takaakiertojuttu meni hyvin. Pari estettä hyvin, sitten tuli ohi kun suhisin ilmeisesti liikaa... No loppurata sentään puhtaasti. Otettiin uusiksi, tiputti 2. riman, otin uudestaan, ja taas 2. rima! Äh! No vielä kerran, nyt pysyi ylhäällä. Kepit lopetti kesken kun ennakoin liikaa käännöstä. Kokeilin takaakiertohärdellin samaan tapaan ku saran kanssa, kääntyi sikahyvin!! Vika rima tuli alas, ponnisti ihan liian läheltä. Otettiin loppu vielä uudestaan, nyt osui askleet kohdilleen.

Kotona käytiin vielä tokoilemassa Stepsuliinin kanssa, otin seuruuta, ruudun, luoksetulon stopit, idaria ja tunnarin. Seuraaminen ihan hyvää, en ottanut kovin pitkää. Ruutu ekalla tosi hyvä, sitten vähän paikan hakua, jäi aika eteen (ei nauhoja). Otin läheltä, ja naksuttelin oikeesta paikasta. Loppuun yksi vauhtiruutu. Sitten sitä luoksetuloa, seisominen ok, maahanmenossa tarjosi myös seisomista. Idaria sen verran että otin kerran seisomisen, ja vähän istumista. Sitten yksi oman piilotus, se oli hyvä. Nyt on sitten vikat viilaukset tehty ennen huomista, toivotaan että tekee kaiken minkä osaa. Se riittäisi vallan hyvin :)