Taas on mennyt aikaa enkä vaan ole saanut kirjotettua.... Ollaan men treenattu ja kisattu kuitenkin.

15.9. käytiin Saran kanssa hakukokeessa Kouvolassa. Koe alkoi maastolla (kuinka ollakaan...) ja itseasiassa maastot meni ihan kivasti. Henkilöhaussa Sara oli tosi kiltti ja kuuliainen, itse olin vaan tyhmä ja pistotin sitä typerästi loppuradan kun pelkäsin käveleväni taas yli 300m rajasta, pommitin sitä siis jonkun metrin välein molemmin puolin ja koira parka oli jo aivan henkihieverissä kun raahusti rulla suussa mäkeä ylös vikalta ukolta. Tuomarikin kehui kovasti koiraa ja moitti mua. Pisteitä 160 henkilöetsinnästä. Esineruutu oli tosi hieno, löysi kaikki 3 esinettä n. kolmessa minuutissa, keskimmäisen pudotti luovutuksessa, siitä yksi piste eli 29p esineistä. Tottikseen jouduttiin aivan suoraan esineruudusta ja sen kyllä huomasi. Paikallamakuu ensin ja tulos oli taattu. Sarppa oli aivan unessa, seisoi istumisen eikä hypännyt kumpaankaan suuntaan. Pisteitä 75 ja haaveet ykköstuloksesta jäivät kauas. Yhteensä siis HK3 pistein 264.

Stepsu on ilmoitettu EK-kokeeseen joten sekin on päässyt taas hakuilemaan. Intoa on kuin pienessä kylässä, tekee hienoja suoria pistoja ja haukuu hyvin. Yliheittoja olen taas kokeillut, ja ajattelin testata niitä myös kokeessa jos suinkin tulee sopivasta kohdasta pois tyhjältä. Pudotettua ollaan tehty myös, siinä vauhtia on enemmän kuin järkeä, ja kaahaa miljoonaa ohi esineestä. Ei tosin ole ikinä tullut tyhjin käsin, eli suhaa siellä kyllä niin kauan kunnes löytää. Pisteitä sillä ei tosin taida hirveästi saada.... Tarkkuutta ollaan otettu kerran, se pelitti hyvin.

Aksaa ollaan treenattu säännöllisesti, ja tänä viikonloppuna oli odotetut Koiranvaihtokisat Purinalla. Lauantaina kisattiin kolmosissa, Stepille ja Simballe molemmille kolme rataa vaihtelevan ohjaajan kanssa. Ekan radan ohjasin itse Stepsua ja Emma Simbaa, tokalla radalla Lea meni Simban kanssa ja Emma Stepin kanssa, ja vikalla radalla mä Simban kanssa ja Emma Stepin kanssa (Lean oli tarkoitus mennä Stepin kanssa mutta jalkavamma esti juoksemisen kiituri-Muffin kanssa). Videolla todistusaineistoa. Stepille siis mun kanssa yksi SM-nolla lisää, lainaohjaajien kanssa hyllyt, Simballe mun kanssa hieno vitonen ja muiden kanssa hyllyt :)

Sunnuntaina oli sitten 1- ja 2-luokkien vuoro, ja siellä mä starttasin ekaa kertaa n. neljään vuoteen MAXIYKKÖSISSÄ!!! <3 <3 <3 Zero oli pätevä kisakaveri ja kipitti ekan nollansa heti aamun ekalta radalta, LUVAn ja 2. sijan kera :) Toinenkin rata oli hieno, mutta 60cm korkeat rimat tiukoissa käännöksissä olivat liikaa pienelle karvakasalle ja ei nousseet tassut ihan tarpeeksi korkealle. Vikalla radalla oli jo selvästi väsynyt, ei keskittynyt enää senkään vertaa hyppäämiseen ja kepeillekään ei osannut mennä sisään aivan suorasta linjasta huolimatta. Tulokset 15vp molemmilta radoilta. Tässä video nollasta ja ei-ihan-nollista.