Jälleen pikapäivistystä, kisat painaa päälle uhkaavasti.. Kamalasti niistä koituu stressiä, musta tuntuu että olen saanut jo ensimmäiset harmaat hiukset niiden ansiosta! Tiistaina oltiin treenaamassa agia Saran kanssa Hannan treeneissä kun Stepsu ei päässyt. Tehtiin ihan mukavaa rataa, rimat 65cm ja yhtään ei tainnut tulla alas, jee!!

Otin alun vastaan ja hidastin reippaasti ennen 2. hyppyä, siitä tiukka käännös putkeen. 4. hypylle heitin vaan taakse, en oikein saanut käännettyä, tekee aina niin sairaan tiukat takaakierrot, että hyppää ihan väärään suuntaan, no siitä 5-6 backlapilla, meni kivasti. 7-8 otin vastakkaisella kädellä, siihen tuli vähän pidempi kaarros, johon lopetettiin.  Kokeilin uudestaan 7-8 hyppyjä niin että en ota yhtä voimakkaasti, nyt hyppäsi kasin väärin päin... Otin uudestaan, taas väärin päin, ei paljoa kuunnellut ohjausta, ohjasin kuulemma ihan ok. No, kertaalleen niin että otin haltuun ja palkkasin käteentulosta, sen jälkeen 3. putkelta uudestaan ja vaihdoin tekniikkaa, tein pakkovalssin 5-6 hypyille jolloin olin ajoissa 7. hypyn kohdalla kääntämässä, meni tosi hyvin! Sitten kepeille, 2. väliin. Kokeiltiin uudestaan niin että mä seisoin ihan paikallani kunnes aloitti pujottelun, vähän oli ihmeissään ja vauhti hidastui, mutta meni oikein. 11-12 niin että kepeillä otin sivusuunnassa etäisyyttä ja menin hyppyjen väliin kutsumaan, meni tosi kivasti, ja jaakotuksella putkeen 6. hypyn puolelta, vähän valui pitkäksi jaakotus, pitäs tehdä näitä enemmän niin lukisi paremmin. Takaakiero ennen pöytää meni hienosti, ei tullut edes kiire.

Tänään otettiin Stepille viestitreenit Puolarmetsässä. Teemana häiriö, meillä oli koikkeri Lilja mukana häiriköimässä, eli sidottiin se puuhun vähän matkan päähän A-pisteestä ja katsottiin miten Step reagoi. No eipä se reagoinut mitenkään, painoi vaan täyttä vauhtia ohi... Eka pätkä oli jotain 100m pitkä, eka jälki n. 50m ja toka ehkä 80m. Eipä näyttänyt juoksu menoa haittaavan.