Joku päivä (ke??) käytiin treenaamassa tokoa Emman ja Lean kanssa. Namit jäivät keittiön pöydälle, joten ei sitten treenattu seuraamista eikä kaukoja (mitä oli tarkoitus) vaan tehtiinkin luoksetulon stoppia ja ohjattua. Ohjattua vähän erikoisessa muodossa, laitoin 2 merkkiä ja kolme kapulaa niin että pystyin lähettämään samasta kohdasta molemmille merkeille ja merkeiltä molempiin suuntiin. Toimi ihan ok, vaikeeta oli oikeastaan vaan toiselle merkille meno kun merkit hukkuivat ruohoon. Muistuteltiin samalla sivulle luovutusta, aluksi ei tajunnut yhtään mutta kun kerran teki ja palkkasin, niin sen jälkeen ei ongelmaa. Luoksetulon stopit oli huonoja, kuinkas muutenkaan. Tehtiin jokunen metallinouto, ne oli ihan jees. Sarmu teki vähän seuraamista lelun kanssa, oli tosi innokas.

Perjantaina iltapäivällä käytiin Ojangossa Ilona-aksaamassa. Ilona aloitti kepeillä, tehtiin pari toistoa molempiin suuntiin niin että namikippo ekassa välissä. Meni ihan hyvin, mutta kun otin kipon pois, oli vähän pihalla taas. Tehtiin lähestymisiä putkesta ja hypyltä. Olis parempi jos olis ollut joku litteä alusta, jota ei näe kilometrin päästä. Seuraavalla kierroksella tehtiin takaakiertoa, vein pari kertaa lelun valmiiksi siivekkeen taakse. Nämä meni ihan hyvin, mutta kun kokeilin sitten hypyn kanssa, niin helposti meinaa kiertää koko hypyn. Tauon jälkeen taas keppejä, tehtiin radanpätkän osana, lähestyminen hypyltä loivassa umpikulmassa ja jatkettiin vielä putkeen kepeiltä. Taas parilla kertaa namikippo ekassa välissä ja sen jälkeen ilman. Kerran taisi mennä ohi kepeistä, muuten meni ihan hienosti. Heti huomasi, että kun oli useampi este peräkkäin, niin vauhtia tulee reippaasti lisää ja fokus pysyy paljon paremmin kuin pienissä, parin esteen näperryksissä. Täytyy siis jatkossakin alkaa ottaa jo vähän pidempää rataa, ja tehdään sitten uudet jutut helpoissa kohdissa radan osana. Kontaktejakin pitää ottaa, ettei ne ihan unohdu.

Stepsu pääsi kans tekemään, tehtiin lyhyt radanpätkä, jossa serpentiiniä, ja kepeille jyrkkä umpikulma leikkauksella. Muffi oli ihan taitava, ja meni aika lujaa jopa! 

Tässä muutama kuva viime viikon lammasteluista:

DSC_0906-normal.jpg

Kyttä-Sara <3

DSC_0908-normal.jpg

DSC_0910-normal.jpg

DSC_0919-normal.jpg

DSC_0956-normal.jpg

DSC_0934-normal.jpg

Kuvat: Marianne H.