Käytiin Purinalla pitkästä aikaa kisaamassa agilitya Saran kanssa. Eka rata agirata, ihan ok helppo, aika paljon käännöksiä mut sellainen perus sujuva rata. Vaan ei meidän suoritus ollut kovin sujuva... 4 rimaa alas, kamalaa! Kaikki tuli jossain käännöksissä, ei vaan toimi ohjaus niin ettei Sara ottaisi häiriötä, vaikka nyt olin osi tarkkana etten käskytä hypyn päällä, vaan annan hypätä rauhassa. Ohjauksellisestikin aika kökkö rata, kaarratti aika paljon. Jotain positiivistakin sentään, eli kepeille loiva avokulma, hyvin haki, ja lopussa kokeilin ottaa paljon etumatkaa ennen Aata että saisin seuraavan käännöksen ohjattua paremmin. Ennen Aata kaarratti paljon, tuli esteestä ohi enkä jaksanut korjata joten siitä hyl, annoin tulla Aalle ja olin itse jo kaukana edessä, teki oikein nätin kontaktin ja ehdin hyvin seuraavaan ohjaukseen, en tiedä miksi kovin moni ei uskaltanut tehdä tuota, sillä voitti ajassa varmaankin n. 1s kun seuraavan käännöksen ehti ohjaamaan. 

Toinen rata olikin paljon vaikeampi, tosi kiemurainen hyppäri, ja ihanneaikakin sairaan tiukka. Eniten inhotti ajatus lentelevistä rimoista, kun tosiaan käännöksiä oli aika paljon ja edelliselläkin radalla tuli niitä rimoja... Tiukat käännökset oli vielä muurilta ja okserilta, kiva kiva... No, muuri heti alussa meni hyvin, kääntyi tosi tiukasti eikä koskenut muuriin. Seuraavakin tiukka ja ahdas väli meni oikein hyvin, ja hankalan kohdan missä moni teki valsseilla kökköjä käännöksiä, ohjasin takaaleikkauksilla, sekin toimi loistavasti! Kepeille jyrkkä umpikulma meni hienosti, tuntui jotenkin ihmeen hitaalta kepeillä. Okserille sain käännettyä mutta en ilmeisesti riittävän hyvin, koska alempi rima alas (en tajua millä koivella se sen tiputti!). Okserilta kääntyi ihan hyvin, otin vähän liian tiukasti jolloin hyppäsi seuraavan hypyn vinoon, ja haki sen jälkeen väärän putken suun... Hyl siis. Mutta tosi hyvä rata kuitenkin, olen oikeen tyytyväinen, jotenkin siinä oli sellaista sopivaa asennetta. Mentiin kovaa, ajan katsoin taululta, oltais tultu 3. sijalle Vimman ja Tatzin jälkeen, alle puoli sekuntia eroa Vimmaan, eli varsin hyvin. 

Käytiin treenaamassa tokoa Malminkartanon kentällä, kun kerran oltiin siinä lähellä. Step teki seuraamista, luoksetuloa, ruutua, tunnarin ja kaukot. Seuraaminen oli huonoa, jostain syystä väärä asenne, vaikka pitääkin paikan ja kontaktin, niin en silti tykkää. Luoksetulon molempia stoppeja tolpan kierrolla, maahanmeno tökkii taas. Ruutu ihan jees, aluksi bongasi jonkun omituisen renkaan keskeltä kenttää ja meni sinne ekana, huomasi pian ettei se oo ruutu, ja haki ruudun suuntaan nätisti. Ei mennyt kuitenkaan ruutuun sisään vaan jäi ulkopuolelle nököttämään. Selvästi huomattavissa siis että uudessa paikassa on aina vaikeampaa. Odotin vaan ihan hiljaa enkä auttanut yhtään, ja lopulta haki ruutuun sisään ja palkkasin. Toistolla meni jo hyvin. Tunnari oli oikein hyvä, kaukoissa muuten ok, kerran taisi tehdä jonkun väärän asennon. Otettiin loppuun vielä seuraamista namin kanssa, en tiedä mikä tässä on kun tuntui niin omituiselta. No, eipähän tarvii enää pohtia, ei se ole vielä valmis kisoihin, eli jatkamme treenejä. Jos aloittaa kohtapuoliin sen juoksun, niin ilmoitan sitten sen jälkeen johonkin hallikisaan.

Sara otti ohjattua ja ruutua. Ohjatussa vasen mainio, oikealla oli ruutu siinä kapulan lähellä, lähti ensin sinne, komensin pois ja takaisin merkille, uudestaan kapulalle, jolloin bongasi sen ja toi. Ruutuun 2 toistoa, molemmilla kerroilla ihan super, haki tosi kivasti keskelle ruutua.