Tänään sitten lisää agilitykisoja. Anne Saviojan agilityrata oli aikas vaikean tuntuinen, sekä Aan että puomin alla oli putki, nää on aina ollu hankalia Saralle. No, suunnittelin tooosi tarkkaan etenkin puomille viennin, totesin, että tässä en pysty mitenkään pysäyttämään Saraa ylösmenolle, pelkkä käsky kisoissa ei riitä, mutta liike kääntäisi sen putkeen. Alku radasta meni tosi hyvin, Sara teki aivan loistavan tiukat käännökset ja Aalle meni yhtään epäröimättä vaikka putkihoukutukset oli molemmin puolin. Kontaktille hidasti nätisti, en pysäyttänyt loppuun kun hidasti niin hyvin. Pitkä hyppysuora meni hienosti, ei kääntynyt katsomaan, ja suoran jälkeen jyrkkä käännös viereiselle hypylle oikeen tiukka. Sitten kepeille, sisäänmeno hyvä, mutta jossain puolessa välissä keppejä meni sekaisin ja jätti yhden kepin väliin! Nyt alkaa huolestuttaa, eilenkin kepit epäonnistui!! No, korjasin siitä mutta koska virhe oli jo alla, kaikki oma tsemppi katosi ja ohjasin vähän huolimattomasti koko loppu radan. Puomille sain sen kuitenkin hienosti! Puomin jälkeen S meni putken väärin päin (huiskaisin vaan kädellä sinne päin), eli hyl ja putken jälkeen lähti uudestaan puomille kun mentiin keinulle, kun en jaksanut enää ottaa tiukasti. Noo, eipä mittään, uusi yritys keinulle ja kontakti hieno. Mutta kyllä harmittaa toi pujottelun virhe, täytyy ottaa nyt jonkin sortin keppikuuri että saadaan homma toimimaan. Olisikohan se saattanut mennä sekaisin kun otettiin niitä vinokeppejä...?

Otin pennen kanssa vähän lämppähypyillä treeniä, ja voi kun oli taas hauskaa. Penne osaa takaakierron jo tosi hyvin, ja nyt alkoi näkyä jo jonkin sortin hakeutumista hypyille, jee! Se kääntyy kyllä aivan sairaan tiukasti, ja voi vitsi tästä tulee nopea! Se on nyt jo tosi sähäkkä.

Oltiin päivällä Haukilahdessa ottamassa aurinkoa ja koirat saivat juosta vapaana rannalla. Step alkoi innostua vesileikeistä, siellä se loikka Saran perässä ja uskaltautui taas uimaan ihan vapaaehtoisesti.