Tänään sitten näyttelypiski Sara pääsi agiliitelemään Purinalle kolmen startin verran. Kaikilla radoilla tuomarina Sami Topra. Eka rata oli hyppäri, koko radalla ei ollut kuin yksi oikeesti paha kohta ja sehän se koitui meidänkin kohtaloksi. Kepeille jyrkkä avokulma, ja vielä sellaisessa kohtaa jossa olisi eduksi päästä keppien vasemmalle puolelle. Tein siihen poispäinkäännöksen, mutta Sara joka ei osaa hakea itse oikeaa väliä, alotti kepit väärältä puolelta. Korjasin, ja taas väärältä puolelta. Korjasin, nyt meni oikeelta puolelta 2. väliin, vasta neljännellä yrityksellä meni oikein. Hyl kuitenkin siitä. Argh, kepit on todella meidän heikkous, niihin pitäis paneutua et saisin Saran hakemaan itsenäisesti oikeeta väliä. Muuten rata oli ihan kiva, yks rima tuli alas tiukassa käännöksessä. Videota en kehtaa laittaa kun rata oli niin ruma.

Toinen rata oli aika helppo, alussa ainoa hankala kohta, eli takaakierto muurille jonka takana oli putki houkuttelemassa. Se meni kuitenkin ihan suunnitelmien mukaan, muutenkin Sara teki aika kivasti. Yksi rima tuli valitettavasti alas käännöksessä, videolta en kyllä huomaa mikä sen aiheuttaa, mulla käsi ei laske enkä vedätä Saraa. Harmi, kun oli muuten niin kiva rata ja keinukin onnistui pitkästä aikaa. Tulos 5vp ajassa -8,93s. Tässä video.

Viimeinen rata oli vähän vaikeampi kuin edellinen, ainakin jos koira ei ole putkihullu ;) Onneksi Sara on. Radalla oli 3 pimeää putkikulmaa, lisäksi yksi putken pään ohitus. Sara meni jälleen aika kivasti, putket haki hienosti. Muurille tultiin vähän vinossa, ja en kääntänyt nähtävästi Saraa riittävästi, ja se hyppäsi muurilta ihan väärään suuntaan pitkän loikan, oli melkein väärällä hypyllä jo kun kääntyi onneksi katsomaan mitä se mamma siellä karjuu. Kieltoa siitä ei onneksi tullut, aikaa tietty paloi vaikka kuinka paljon. Yksi putkelle vienti meni kans pitkäksi, mut nollalla silti maaliin. Aika oli hidas pitkien kaarrosten takia mutta ihanneaikaan päästiin ja sehän riittää! Tulos 0 ajassa -5,68s ja 7. sija.  Tässä video.