Käytiin treenaamassa tokoa nurtsilla. Stepsu alotti, tehtiin taas hihnassa seuraamista, ensin liikkeelle lähtöjä. Nyt teki aika kivasti, paikka oli ok ja pään asento aika hyvä. Oikealle käännöksiä paikalla ja liikkeessä imutuksella. Sitten otin hihnan irti ja treenattiin seuraamista niin että lelu oli maassa valmiina, aluksi oli tosi vaikeeta mutta alkoihan se siitä sujua kun autoin ensin namilla. Sitten seisomista, hienoja oli, ei myöskään liiku kun kävelen viereen. Treenattiin myös paikalla seisomista niin että heitin namin, annoin Stepin etsiä sen ja kun oli syönyt, komensin seisomaan. Tässä ilmeni sama ongelma kuin hypyssä, eli pysähtyy hyvin mutta kun otan askelen, sekin liikahtaa. En tiedä mistä ihmeestä tämä johtuu, nyt oli vielä pahempi kuin eilen, lisäkäskyllä meni istumaan! Ou nou, tämä täytyy ottaa nyt tarkkailuun. Tehtiin kans luoksetuloa, muutama läpijuoksu ja muutama kokonainen, en vaan tiedä millä hitolla saan tuon tulemaan kovaa lyhyen matkan, pitkällä matkalla tulee tosi hyvin mutta alokasluokassa se matka ei ole riittävän pitkä.

Sara sai ottaa seuraamista, palkkasin tosi tiheästi pään asennosta. Teki oikein kivasti, seuraaminen oli Saran mielestä oikein mukavaa! Sitten luoksetuloa, eka suorapalkalla, sitten koitin ottaa kokonaisena, mutta Sara-possu teki ihan kamalan banaanin ja tuli vinoon. Siispä pelkkää eteentulotreeniä namilla ja lyhyellä matkalla, sen jälkeen meni hyvin. Loppuun eteenmeno, käskin maahan ennen kuin oli lelulla, meni tosi hyvin.

Stepsu sai tehdä vielä ruutua. Tein aluksi ihan pienen ruudun (ehkä 1,5m*1,5m) ja lähetin läheltä, meni hienosti joten suurensin, meni edelleen hienosti joten pidensin matkaa. Hyvin oli ruutu muistissa, haki tosi kivasti keskikohtaa jo vähän pidemmältäkin matkalta, käskyä en vielä uskaltanut liittää mukaan. Otettiin 1 vauhtiruutu ja siirsin sitten ruudun toiselle puolelle kenttää. Edelleen meni hyvin, kokeilin liittää käskyn jo mukaan, mut siinä on selvästi vielä liian voimakkaana epäröinti mukana, jäi etureunaan. Korjaa kyllä itse ihan hienosti mutta parempi varmaan silti vahvistaa toimintoa ennen käskyn mukaan ottamista. Jätin lopuksi lelun ruutuun ja otettiin vähän seuraamista, vaadin kunnon seuraamista vaikka yrittikin aluksi kytätä lelua. Tehtiin ympyrää oikealle ja vasemmalle, meni ihan kivasti. Sitten lopuksi ruutuun, voi luoja se on nopea!