Tänään oltiin kisaamassa Tuomarinkartanossa tokon piirimestaruuskisoissa. Oltiin ATD:n joukkueessa, ei me muuten sinne oltais mentykään... Sää oli aivan järkyttävä, aurinko porotti täysin kirkkaalta taivaalta, eikä missään tuntunut pienintäkään tuulenvirettä, lämpöä varmaan joku 40 astetta auringossa. Ja Saraanhan tunnetusti vaikuttaa kovastikin kuumuus...

P-istuminen: 10 hieno oli

P-makuu: 8,5 meni heti alkuunsa ihan vinoon, jäi siihen mutta oli korjannut asentoa, siitä pistemenetys

Seuraaminen: 7,5 voi luoja mikä seuraamiskaavio! Varmana pisin mitä olen ikinä nähnyt! Hidasta käyntiä tuntui jo pelkästään olevan yhtä paljon kun normaalissa kokeessa on koko kaavio... Aluksi Sara seurasi tosi nätisti, mutta eihän se nyt herran jestas jaksa kilometriä talsia siinä kunnolla, kontakti alkoi herpaantumaan ja alkoi jätättämään.

Idari: 7 seisominen ok, istumisessa yritti jäädä seisomaan, mutta mä annoin lisäkäskyn että sain sen istumaan, maahanmeno ok.

Luoksetulo: 8 seisominen tosi nopee, maahanmeno aika nopea, mutta vikalla osuudella hidasti vauhdin raviin. Mutta eteen se tuli istumaan niinkuin pitääkin, jess!!

Ruutu: 8 merkille tosi hitaasti *hohhoijjaa* ruutuun ihan vauhdikkaasti, stoppi ihan keskelle, maahanmeno ok. Sivulletuloon tarttis lisää vauhtia kans.

Tässä vaiheessa tauko, ja sitten jatkui toisessa kehässä.

Ohjattu: 9 merkille nopeasti, kapulalle hyvin (haettiin oikeaa) ja toi vauhdikkaasti, luovutus ihan pikkuisen vino.

Metskunouto: 6 tää oli tosi outo! Sara hyppäsi, mutta heti hypyn jälkeen jäi tutkimaan hypyn vieressä olleita esteeseen laitettavia lautoja, ja lähti siitä nuuskimaan eteenpäin. Meni ihan kapulan ohi mutta ei ottanut sitä! Karjaisin uuden käskyn NOUDA! ja kas, pää nousi ja Sara haki kiltisti kapulan ja toi vauhdikkaasti, luovutus nätti. Wtf??

Tunnari: 9 hieno oli, en tiedä mistä tuli pistemenetys.

Kaket: 7,5 hehee, meni paremmin kun odotin! Mä olin jo psyykannu itteni siihen että nolla tulee kun viime päivinä on tehnyt ihan mitä sattuu, mutta nyt S tekikin ihan nätisti! Seisomisella alkava sarja, m-s hieno, s-i ok, i-m ok, m-i tarvitsi 2 käskyä, i-s ok ja s-m tuli pikkuisen eteenpäin, ehkä 10cm.

Yhteensä 256,5p eli 1-tulos kuitenkin! Vaikka aika moista räpellystä olikin. Omasta sijoituksesta ei mitään hajua, luokassa oli jotai 25 koiraa jotka kaikki tosi kovatasoisia ja kokeneita koiria, eli ei todennäköisesti missään kovin korkealla. Mutta ATD:n joukkue sai piirimestaruus-hopeaa, hyvä meidän joukkue!!

Tässä muutama hieno kuva kisoista, kuvaajana Tiia Hämäläinen:

DSC_0013.jpg?t=1219596914

DSC_0011.jpg?t=1219597024

Sara ilmaisee selvästi mielipiteensä tokoa kohtaan:

DSC_0172.jpg?t=1219597113

DSC_0170.jpg?t=1219597260