Mulla on eilen ja tänään alkanut koulu niin myöhään, että käytiin treenaamassa nyt aamulla. Eilen otin pelkän Stepin kanssa, tehtiin seuraamista, luoksetuloa ja liikkeestä maahanmenoa. Maahanmeno oli päässyt aika huonoon kuosiin, eli Step tarjosi jatkuvasti kyttäysasento-seisomista, hyi hyi. Silläkään ei ollut mitään merkitystä tuliko palkaksi nami vai lelu. Otin sitten paljon toistoja voimakkaalla avulla, sen jälkeen alkoi toimimaan ilman apuja.

Tänään otettiin Stepsun kanssa eka seuraamista. Enimmäkseen vaan liikkeelle lähtöjä, jotka on edelleen aika hyviä. Tehtiin sitten tunnaria, mikä olikin aivan kauhea! Otin oman etsimistä, joo kyllä se hienosti etsii, mutta kun kapula löytyy, alkaa se kamala osuus. Step tiputtelee, pureskelee, pelleilee, ja luovuttaa vinossa, tiputtaa kapulan ennen kuin ehdin ottaa sen siltä *huoh*. Mistään sitä ei voi kieltää, minkä tekisin ehdottomasti jos kyseessä olis Sara, mutta kun penne on niin pehmeä että jos sille sanoo ihan nätistikin että ei kelpaa, se lopettaa heti työskentelyn. Otettiin sitten vain kapulan pitämistä, kehuin koko ajan hiljaa kun piti nätisti. Eihän tässä olekaan mitään ongelmaa kun se vain pitää kapulaa, mutta jos sen kanssa pitää liikkua johonkin niin sitten alkaa pureskelu. Mikähän tähän auttaa..? Lopetettiin tunnari ennen kun mulla ehti palaa hermot, ja otettiin kaukkareita. Ne vaihdot mitä ollaan treenattu, sujuu jo hienosti, voisi ottaa mukaan myös seisomasta istu ja istumasta seiso...

Sitten otin Saran, kun se näytti niin pyytävältä. Saralla oli taas ihan hirveä vauhti päällä, otettiin ruutua aluksi. Meinasi mennä ihan sähellykseksi, aluksi se meni merkin sijasta seisomaan metallikapulalle, joka oli merkin lähellä, eikä meinannut uskoa että ei se ole merkki. Pyysin sitä tuomaan metallikapulan mulle että saataisi se pois tieltä, no, Sara-neiti toi kapulan sijasta merkin mulle... Lähetin hakemaan kapulan, ja kävin laittamassa merkin takaisin paikoilleen, sitten päästiin jo ruutuun asti :) Sara teki hienosti, kovalla vauhdilla ja osaa itse hakea keskikohdan. Kun oltiin saatu ruudusta tarpeeksi, tehtiin seuraamista, joka oli ihan hienoa tänään.