Otettiin tänään kotoa poikkeuksellisesti keskellä päivää, kun mulla on 4 tunnin pituinen hypäri koulussa, ehdin siinä ajassa tulla kotiin ja ollakin täällä monta tuntia... ;)
Alotettiin ohjatulla, päätin nyt vihdoin kokeilla kaikilla kolmella kapulalla. Eka oikee ihan läheltä, ja se menikin yllättäen hyvin, kovalla vauhdilla Sara haki oikean, ei edes huomannut keskimmäistä. Sitten vasen, otin merkille lähetyksestä pitkällä matkalla. Sara jäin vinoon merkillä ja käskyn saatuaan pyörähti väärään suuntaan ja huomasi ekana oikean puoleisen ja lähti sitä kohti. Pysäytin ja käskin hakea vasemman ja sen se toi. Hyvin onnistunut korjaus! Otettiin vielä uudestaan vasen, niin että vein sen merkille että sain sen suoraan. Nyt lähti hienosti vasemmalle ja toi sen. Loistavaa!!
Sitten luoksetuloa, ensin koemaisesti, laitoin mukit stoppipaikoille ja matka oli n.30m. Lähti kovaa, seis tosi hyvä, en vaan oikein osannut pysäyttää oikeassa kohdassa, siitä lähti aika hitaasti laukkaa kuitenkin, maahanmeno ok, siitä kutsuin tänne käskyllä ja palkkasin. Tää olis kokeessa ehkä 8-8,5. Otettiin perään läpijuoksuna kerran, vähän hidastui vauhti edellisestä kerrasta, täytyy ottaa tää vielä kerran ennen koetta.
Sitten tunnaria, ekalla nuuski hyvin kaikki ja otti oman, lähti tuomaan mutta pudotti ja meni nuuskimaan uudestaan ja ei taaskaan muistanut siirtäneensä omaa monta metriä, oli ihan ihmeissään kun kaikki kapulat olikin vääriä. Näytin sille omaa kädellä ja se toi sen. Tokalla ja kolmannella nuuski hyvin ja toi oman pudottamatta, hitaasti kylläkin. Ei taaskaan yhtään maistelua!