Ihanaa, kaikki kevään pääsykoestressi on ohi, nyt ehtii taas treenaamaan! Maanantaina käytiin ajamassa yksi jälki Saran kanssa tuossa lähipellolla. Alustana aika pitkää heinikkoa, jälki oli jotain reilun tunnin vanha. Pituutta parisataa metriä, yksi suorakulma ja yksi terävä kulma, keppejä 5kpl, janalta vasemmalle. Janalla eteni ihan kivasti, mutta otti takajäljen. Annoin mennä vähän matkaa, mutta ei korjannut joten hinasin takaisin ja lähti oikeaan suuntaan. Kiinnittyi tosi hyvin jäljelle ja jäljesti aivan sairaan kauniisti! Kaikki kepit nousi varmasti, molemmat kulmat ihan loistavia! Hyvä Nakke!

Agilitya ollaan treenattu tiistaina ja keskiviikkona. Tiistaina tehtiin lähinnä yksittäisiä esteitä, puomilla ylösmenoa namin kanssa, alasmenoa naksun kanssa, keppien hakemisia, aata. Keskiviikkona puomi-putki erottelua, keppien hakemista, pöytää ja pieni radanpätkä. Sara oli oikein hieno.

Stepin kanssa ollaan treenattu tokoa maanantaina, keskiviikkona ja tänään. Maanantaina ja keskiviikkona vain luoksetuloa ja ruutua (ruudussa lelu). Tosi hyvin on hakenut nyt ruutua, joka kerta oikein. Merkille ei malttaisi mennä jos virittelen ruutuun. Tänään otettiin pidemmät treenit, tehtiin luoksetuloa, ruutua, ohjattua, seuraamista ja idaria. Luoksetulot ihan jees, ruutu loistava! Ohjattu myös loistava! Yhtään ei sekottanut liikkeitä keskenään, vaikka tehtiin ne peräkkäin ja samalla merkillä. Seuraamisessa kokeiltiin Sirken neuvoa, eli kun oli väärä asenne, odotin vaan jos itse tarjoisi parempaa. Ihan vaan odottamalla ei toiminut, ei tehnyt yhtikäs mitään, istua nökötti vaan ja tuijotti kyyläilme päällä, mutta kun otin pienen pieniä lipuvia askelia taaksepäin, alkoi pikkuhiljaa hokaamaan, että jotain pitäisi tehdä, ja tosi hienosti tarjosi parempaa kontaktia. Kun oli oikein hyvä, lähdin liikkeelle, ja seurasi nätisti! Loppuun vielä idarin seisominen ja istuminen, hyviä oli.