Koulun kenttä oli jo melkein kokonaan sula, mutta ihan kamalan märkä, mutta eipä se meitä estä. Alotin Stepin kanssa, ensin pieni paikallamakuu, sitten tehtiin pitkästä aikaa hihnassa seuraamista. Eipä se hihna tuntunut haittaavan menoa, joten heitin sen varsin pian takaisin reppuun ja jatkettiin ilman hihnaa. Paikka oli tänään vähän parempi kuin yleensä, ei juuri edistänyt mutta pään asento.... *huoh* tiedän että olen aika perfektionisti, eikä tällä hetkellä kannattaisi kamalasti alkaa nipottamaan pään asennosta, mutta en mä voinut palkata tuosta. Eli siis tehtiin liikkeellelähtöjä, niissä pää hyvässä asennossa, ja vasemmalla käännöksiä. Pikkuisen tuntui taas paineistuvan pidemmällä matkalla, joten palkkailin suoralta. Sitten tehtiin liikkeestä maahanmenoja. Meni tosi kivasti, oikein napakat maahanmenot ja hyvin pysyi. Kerran otin myös luoksetulon, palkkasin jalkojen välistä, hieno oli. Lopuksi muutama kerta niin että palkkasin maahanmenosta ettei ala ennakoimaan luoksetuloa. Sitten ruutua. Pikkuruudun kanssa eka lähempää, meni ihan kivasti. Pikkuisen kun koitin pidentää matkaa, jäi sitten taas liian eteen. Korjaa kyllä aina taaemmas mutta pitäisihän se saada menemään kerralla oikeeseen paikkaan. Lopuksi yksi kutsuruutu.

Sara sai jatkaa siitä mihin eilen jäätiin, eli seuraamisessa koitan hinata sen päätä ylemmäs. Nyt ei tarjonnut sitä yhtä kivasti kuin eilen, jouduin aika paljon houkuttelemaan että sain pään ylös. Saa nähdä kauan mun kärsivällisyys riittää ;) Tehtiin myös noutoa (650g kapula), ensin pitkällä matkalla yksi vauhtinouto, sitten kokonainen. Oli tosi hyviä molemmat, nouto on kyllä Saralla aina ollut kiva. Ei jankattu enempää.

Penne sai tehdä myös noutoa, ei olla aikaisemmin taidettu juurikaan treenata tuolla pk-kapulalla, mutta hyvinhän se meni. Ensin pelkkää luovutusta ihan läheltä, siinä on edelleen sama ongelma että penne pitää päätä liian alhaalla eikä nosta kunnolla ylös --> kapula osuu mun jalkoihin ja luovutus on väljä. En tiedä millä ihmeellä saan sen asennon oikeaksi, olen yrittänyt palkata mahd. ylhäältä että alkaisi ennakoida palkan sijaintia, mutta ei toimi. Sitten yksi pitkän matkan vauhtinouto, ja siitä ongelmat alkoi. Stepin mielestä noutokapula oli niiiiiin ihana, ei se halunnut millään päästää irti, eli kii-käsky ei toiminut, enkä päässyt palkkaamaan vauhdista. Otin muutaman kerran pelkkää kii-leikkiä, ja sen jälkeen kokeiltiin uudestaan kapulalla, mutta ei. Jos itse lähden juoksemaan, Step saattaa ehkä kolmannella kii-käskyllä irrottaa kapulasta ja ottaa lelun, mutta ei se oikein palvele meidän tarkoitusta. Voi hitto, mitä ihmettä tälle oikein tekisi!? Olis tosi kiva päästä jonkun osaavan kouluttajan kurssille ja saada jotain vinkkejä, mut valitettavasti sellaisia ei ole nyt tarjolla. Jatkettiin sitten seuraamisella vielä, palkkailin edelleen suoralta. Treenattiin juoksua (!!), meni ihan kivasti. Juoksusta hitaaseen käyntiin menee kans hyvin. Otettiin vähän "tarjoamis" seuruuta, eli en antanut mitään käskyä, odotin että Step itse hakee kontaktin, sillä tavalla se kestää vaikka miten hyvin pitkää pätkää eikä yhtään mene väljäksi. Harmi vaan kun kokeessa tuota ei voi tehdä. Lopuksi otettiin ruutua uudestaan. Hohhoijjaa, koko ajan haki paikan etureunalta, korjasi aina oikealle paikalle mutta kun sen pitäisi mennä sinne suoraan!!! Suurensin vähän ruutua, aina suurentamisen jälkeen yritti paikkaa siinä kohtaa minkä viimeksi kelpuutin, kun siitä ei palkkaa tullut, haki paikan taaempaa, mutta ei edelleenkään katso paikkaa ennen kuin menee ruutuun... Lopuksi saatiin vähän parempia, palkkasin heittämällä lelun taakse. Loppuun yksi vauhtiruutu lelulla.