Kolme ensimmäistä Saralle, viimeinen Stepille. Kyllä, Step pääsi todellakin treenaamaan!

Perjantaina kävin Talissa ottamassa pikaisen tottiksen. Hyvin suunniteltu täsmätreeni tuotti halutun tuloksen, jes! Kentälletulo kisanomaisesti, otin alkun paikallamakuun ja kävin viemässä eteenmenopallon valmiiksi. Sitten jatkettiin seuraamisella, tein puolikkaan kaavion, pitkän suoran jälkeen seurautin suoraan esteille ja jatkettiin noudoilla, en siis palkannut seuraamisesta. Sitten tasamaanouto, oli oikein hyvä, en palkannut siitäkään. Sitten hyppynouto, menohyppy puhdas, paluuhypyssä kolautti, mutta tuli yli (se oli ainoa kriteeri koko treenille...), ja siitä oikein runsas palkka narupallolla ja "agilitylla" eli tehtiin matalampia esteitä ja hyppyjä aksatyyliin. Lopuksi vielä eteenmeno, se oli tosi hyvä. 

Lauantaina otin Sraalle pudotetun pitkästä aikaa. Kävelin eka joku 20m, pudotin, ja sit joku reilu 50m. Seuraaminen oli rumaa, meinasi jäädä koko ajan jälkeen, on ihan laama siinä. Itse nouto oli ihan täydellinen, tosi varmasti ja lujaa haki, ja ote on hyvä vaikka esineenä onkin ihanainen possutossu.

Sunnuntaina vepeä. Aloitin veneestä hypyllä, Sara joutui odottamaan veneessä tosi pitkään ennen hyppyä kun soutajalla oli vähän vaikeuksia :D Hyvin se hyppäsi ja ui, matkaa n. 30m. Sitten vientejä, ensin niin että vene oli ihan lähellä, joku 5m rannasta. Se meni hyvin, joten seuraava vähän pidemmälle, vene jossain 10m kohdalla. Kun sekin meni hyvin, viimeinen vielä kauempaa, jostain 15m kohdilta. Meinasi kääntyä takaisin, mutta tuli sittenkin toisiin aatoksiin ja vei. Olen tosi tyytyväinen, näillä jatketaan! Selvästi toimii hyvin kun pidentää näin pikkuhiljaa matkaa, toistoja Sara kestää ihan hyvin ainakin tuon 3 per treeni. Vikaksi vielä veneen haku jostain 10m kohdilta, meni hienosti ja varmasti, mutta otti huonosta kohtaa kiinni, liian läheltä venettä, eikä pystynyt siitä vetämään, kun jäi itse veneen alle. Korjasin huutamalla irti, ja veneestä Jenni antoi paremman kohdan köydestä, nyt meni ihan moitteettomasti.

Tänään hakutreenit Stepin kanssa pitkästä aikaa! Otin 4 ukkoa, molempiin etukulmiin suorat löydöt, ja 2 seuraavaa ukkoa ääniavuilla. Meni tosi kivasti, intoa oli ja hyvin irtosi, ilmaisut varmat. Vikalle ei tullut ääniapua, kun maalimies ei kuullut meidän huutoja keskilinjalta. Sinne vähän vino pisto, mutta hyvin oli nenä auki, sai kaukaa hajun.