Eilen iltapäivällä käytiin koulun kentällä tokoilemassa. Mulla ei ollut yhtään nameja, joten tehtiin pelkkiä vauhtiliikkeitä lelulla. Molemmille sama setti, eli ensin luoksetulon stoppia, sitten ruutuun ja ohjattu. Stepsu teki luoksetuloa tolpan kierrolla, aivan törkeen hyvä stoppi. Sitten itse luoksetulossa, jarrutus tosi hyvä mutta ei meinaa pysähtyä kuitenkaan, jää empimään. Tähän voisi varmaan oikea-aikaisella palkkauksella saada jotain tolkkua. Sitten ruutuun, olin laittanut ikävästi niin että ruutu oikealla, ja ohjatun kapulat valmiina, samalta merkiltä lähetys molempiin liikkeisiin, ja ohjatussakin haettiin oikea. Ruutuun tosi hyvä, ei epäröinyt yhtään. Sitten ohjattu, myös tosi hyvä, ei mitään epäröintiä! Ei mennyt halpaan siis :) 

Saran kanssa luoksetulon stoppi ihan luoksetulossa, teki tosi hyvin. Sitten ruutuun, palkkasin merkiltä kun oli niin hyvä. Uudestaan merkille, ja ruutuun, oli hidas mutta meni kuitenkin, vilkuili vähäsen kapuloita. Jeejee! Otettiin ruudussa paikan hakua ihan läheltä, hyvin osasi. Sitten ohjattu, arvelin että viimeistään tässä vaiheessa menee halpaan ja lähtee ruutuun, mutta ei, toi mulle oikean! Palkkasin vauhdista. Otettiin myös toinen puoli, otin luovutukseen asti, tosi nopee ja hyvä :) Mieletön fiilis jäi Saran treenistä, se oli oikeesti tosi hyvä, iloinen ja vauhdikas.

Tänään sitten viestiä pitkästä aikaa, kun ilmotin Stepin 2-luokan viestikokeeseen. Oltiin eilis-ilta kaverin mökillä, koirat riehuivat ja uivat koko illan, Stepistä huomasi että oli aika väsynyt vielä. Oli tarkoitus ottaa 5 matkaa, mutta lopetettiin kolmen jälkeen kun oli sen verran puhki. Mä lähdin b-pisteelle, eka pätkä oli joku 450m, eka jälki 200m. Juoksutettiin Sara ensin, ulvoi vaan ekassa lähetyksessä! Step juoksi myös hienosti, eipä siinä ole mitään valittamista. Saralle tein vielä toisen jäljen siirryin vaan joku 100m. Sara juoksi siis kaikki 5 pätkää, oikein hienosti ja vauhdikkaasti. Vika odotus oli aika lyhyt, mutta se vaikutti jo innokkaalta lähtemään, joten mikäs siinä...

Nyt tämä blogi hiljenee muutamaksi viikoksi, kun mä lähden navettaharjotteluun :D