Kiitos aina niin hyödyllisen facebookin sain idean kurkata, miltä meidän agilityura näyttää tänä vuonna tilastojen valossa. Sagin intrastahan löytyy meidän kaikki viralliset startit koko vuoden ajalta, tuloksineen ja kaikkineen. Kyllähän sitä ihan treenejä ja kisaratoja katsomalla huomaa, että mun oma ohjaus on kehittynyt paljon, tulostilastoista sen näkee ihan mustana valkoisella.

Sara kanssa v. 2010 juoksin 47 starttia, joista

  • 7 nollaa (14,9%)
  • 12 vitosta (25,5%)
  • 22 hyllyä (46,8%)

Loput sitten satunnaisia kymppejä tai 15vp tuloksia. Nollaprosentti ei ole kovin häävi, mutta suunta on oikea, sillä viime vuoden nollaprosentti oli vain 8,7%, ja hyllyprosentti peräti 56,5%. Edistystä on siis havaittavissa! Tällä vauhdilla ensi vuonna voisi olla jo todennäköistä, että saadaan ne sm- ja karsintanollat kasaan, jos siis oletetaan että noususuhdanne nollaprosentissa jatkuu.

Stepin kanssa v. 2010 juostiin 32 starttia, joista

  • 8 nollaa (25%)
  • 13 vitosta (40,6%)
  • 6 hyllyä (18,7%)

Stepsun starteista 5 oli vielä 1-luokassa, 13 starttia 2-luokassa ja loput 14 starttia 3-luokassa. Stepsulla nollaprosentti on ihan hyvä, ja etenkin olen tyytyväinen alhaiseen hyllyprosenttiin! Sen sijaan päähän ottaa kyllä tuo käsittämätön vitosten määrä! Lähes puolet Stepin kaikista tuloksista on vitosia! Sitä sopii pohtia, missä on vika. Ohjaanko Stepsua vaan liian huolimattomasti, vai eikö koiralla kestä pää kasassa? Rimat on yleisin syy vitoseen, mutta ei läheskään ainoa. Jos nuo kaikki turhat vitoset saisi nolliksi, niin eihän Stepillä enää juuri muuta olisikaan kun nollia ja pari hyllyä!