Käytiin treenaamassa bc-porukalla Niittykummun pallokentällä tokoa. Alotettiin Stepin kanssa ottamalla muutamat haukut, näytin eka Tiialle ja Jannille miten toimii ja sitten annoin muiden kokeilla. Otettiin sellaista n. 5 haukun sarjaa, ihan hyvin haukkui. Jannille tuli pari katkoa mutta jatkoi aina itsenäisesti, Tiialle haukkui tosi hyvin.

Sitten itse tokoon. Tehtiin Stepsulle häiriöseuraamista samaan tapaan kun viimeksi, eli kenttä täyteen erilaisia leluja ja merkkejä ja seurautin niiden välissä. Meni tosi kivasti, ihan hurjan paljon parempi kuin viimeksi! Ei edistänyt yhtään niin pahasti ja kontakti katkesi vaan kun leluja heitettiin ihan vieressä. Oikein hienoa, ei kytännyt juuri lainkaan! Tauon jälkeen otettiin ruutua, lyhyellä matkalla keskikohtatreenejä, sitten pidemmältä. Pitkällä matkalla meni ihan ok, voisi mennä kovempaa mutta eiköhän se vauhti tule varmuuden myötä. Muutama kerta lelulle juoksua kauempaa kentältä. Toisen tauon jälkeen otettiin tunnaria, vääriä oli aika paljon ja joukossa nameja. Teki tosi kivasti, söi ensin kaikki namit ja sitten otti oman, kehuin heti kun nosti suuhun. Ei koskenut kertaakaan vääriin! Sitten vielä oman piiloitus ruohoon, mutta se ei ollutkaan hyvä idea, ruohoa meni Stepillä suuhun ja sylki kapulan samalla kun sylki ruohoa suusta. Otin sitten pari luovutustreeniä ihan vaan niin että annoin kapulan Stepille valmiiksi. Sitten pari hyppynoutoa Tiian metallilla, ekalla luovutus vino, tokalla hyvä. Ei mitään ongelmaa metallikapulan kanssa. Sitten vielä pienet kaukot, teki ihan ok, välillä tuntui että maahanmeno oli kateissa! Outoa!

Sara otti vain vähän tottista. Ensin pieni paikallaolo, sitten seuraamaan. Nosti ihan kivasti viettiä parilla haukulla, seurasi nätisti. Tehtiin täyskäännöksiä, toimi hyvin namin ja naksun kanssa. Liikkeestä istuminen hyvä, maahanmenossa teki ensin istumisen, otin pari kertaa lelun kanssa että pääsin palkkaamaan. Luoksetulon tuli ihan kovaa ja törmäsi, possu. Eteenmeno oli hieno.