Hengissä ollaan vaikka blogia en olekaan jaksanut kirjottaa :) Nytkin lyhyesti vain, en varmaan edes muista enää kaikkea mitä ollaan tehty.

  • agirodusta ei virallisia nollia kummallekaan, Sara ei siis saanut vikaa karsintanollaa :( Saralle 3 hyllyä ja yksi hyvä vitonen, tippui keinulta ja siitä kontaktivirhe... Stepsulle virallisilta radoilta vitonen (rima), kymppi (rima ja kielto kepeiltä) ja hyl (rima, muurin palikat ja palautin aan kontaktille kun lähti ilman lupaa). Päästiin kuitenkin Finnish Open avointen sm-kisojen finaaliradalle, ja sieltä nolla ja 9. sija! Kumma otus, teki nollan vaikealta 3-luokan radalta jossa rimat 65cm, mutta ei selvinnyt helpoista 2-luokan radoista ilman virheitä... Joukkuekisasta hyl molemmille, kuten myös kaikille muille joukkuelaisille.
  • ollaan treenattu agia: Stepsu on hyppinyt 50cm hyppyjä siltä varalta jos on jumissa, yhtään rimaa ei ole tullut alas kahden treenikerran aikana. Taitaa olla vika pallokorvien välissä. Sara treenasi myös, oli oikein pätevä.
  • tokoa ollaan tehty Stepsun kanssa: luoksetulon stoppi on taas vaiheeksi levähtänyt, ruudussa hakee ihan takareunaan, seuraaminen on hienoa, kaukot on toimineet hyvin, tunnari hajosi totaalisesti, mutta korjaantui oman piilotuksella ja onnistuneilla toistoilla niin että oma on piilossa ja väärät näkyvillä. Merkki toimii (vihdoin!) aika lailla niinkuin haluankin, ohjattu on hyvä ja liikkeestä istuminen toimii.
  • tänään pitkästä aikaa hakua: otettiin 3 ukkoa, edelleen ilmaisua. Ekalle ja vikalle palkka aloituksesta, keskimmäisellä haukkui pitkään, joku 50 haukkua, ei mitään ongelmaa. Pistot ihan karmeita, niille pitää tehdä jotain...

Sitten terveysjuttuihin... Huoh! Stepsu söi eilen illalla nektariinin kiven, soitin päivystykseen ja kysyin, pitääkö tehdä jotain, käskivät oksetuttaa koska suolitukoksen riski on niin iso. Annoin suolaa, mutta aluksi ei oksentanut ollenkaan, maiskutteli vaan tyytyväisenä, hitto! Ei muuta kun autoon ja kohti Viikkiä, autossa oksensi mutta kivi ei tullut. Pieneläinsairaalassa päästiin melkein heti vastaanotolle, ja Stepsu sai ensin ison annoksen ruokaa ja sitten oksennuslääkettä. Muutaman minuutin päästä alkoi oksentaa, ruokaa tuli mutta ei nektariinin kiveä, vaikka oksensi monta kertaa... Meitä hoitanut eläinlääkäriopiskelija lähti konsultoimaan lääkäriä, että mitä nyt tehdään, kun Stepsu vielä oksensi lisää ja nyt luojan kiitos kivi tuli! Huhhuh, selvittiin siis vähällä, tästä olisi voinut tulla tosi vakava juttu jos olisi päässyt suoleen asti, eläinlääkäri sanoi ettei olisi tullut ulos vaan olisi todennäköisesti aiheuttanut tukoksen. Stepsu sai oksennuksen estolääkkeen, ja päästiin kotiin. Oli aika vaisu koko illan ja aamun, koitin nesteyttää parhaani mukaan. Onneksi molemmilla lääkkeillä on vain 7vrk varoaika, niin päästään osallistumaan tokon sm-kisoihin 2vk päästä.