Käytiin tänään koko lauman voimin hallilla aksaamassa. Treenasin eka Stepin kanssa, otettiin vähän ihan perushyppelyä, välistävetoa ja sylkkäriä, ihan jees toimi. Puomi otettiin pari kertaa, oli ihan super! Sitten Aata jonka alla putki, haki tosi hienosti Aalle, oikein helppo ohjata kun koira osaa :) Sitten keppejä, ei mitään ongelmaa, hyvin pujotteli loppuun asti ja haki sisään myös hienosti ihan joka kulmasta. Taitava pee!

Saran kanssa otettiin sama radanpätkä kun Stepin kanssa, vauhtia oli enemmän kun laki sallii. Ihania mulkerokäännöksiä tuli sylkkärillä, vitsi se on makee! Välistävedot menee kans ihan siivekkeitä nuollen, kerran tippui rima kun koski siivekkeeseen kääntyessä. Tehtiin myös Saran kanssa Aa-putki-kohtaa, haki hienosti! Hyvä Sarppanen! Sitten keppejä, monesta kulmasta ja kaikilta eri esteiltä. Umpikulma oli tällä kertaa vaikea jostain syystä, avokulman haki 100% oikein mutta umpikulmassa ei irronnut loppuun asti, vaan alotti jostai 3. välistä... Kokeilin myös takaaohjausta suoraan lähestyessä, haki 2 hypyn takaa ilman että mä liikuin yhtään :O

Kokeilin sitten ihan huviksi koikkereidenkin kanssa kun ne oli hallilla mukana. Liljaa ei kiinnostanut tippaakaan, se halusi vaan nuuskia hallin lattian ihania tuoksuja, luovutin aika nopsaan kun ei sitä saanut motivoitua. Sen sijaan, mun suureksi hämmästykseksi, Helmi oli ihan super! Otettiin ensin yhtä hyppyä, kokeilin palkata pallolla. Oli aluksi vähän ihmeissään, mutta kun hokasi mitä siltä haetaan, niin voi vitsi, se oli ihan innoissaan! 2 hyppyä peräkkäin ei tuottanut mitään ongelmaa, sinne se sinkosi! Kokeilin jopa 3 hyppyä peräkkäin, sekin meni! Ja motivaatio tuntui olevan kohdallaan, lähdössä haukkui sellaista kiihkohaukkua! Kyllä huomaa että se on sukua maailmanmestarikoikkeri Frodolle, ihan samanlainen asenne agilityyn :) Rimat oli mini-korkeudessa, ja valtavasta vatsastaan huolimatta se hyppäsi ilmavia ja kauniita hyppyjä, yhtään rimaa ei tullut alas.  Annoin levätä hetken ja otin sitten putkea, siinäkään ei mitään ongelmaa, ihan hienosti syöksyi pallon perässä putkeen, yhtään ei pelottanut. SItten puomia, ensin pidin valjaista kiinni ettei pääse putoamaan, mutta 2 toiston jälkeen meni jo vapaana, hirveää vauhtia luonnollisesti. Aatakin kokeiltiin, 2 kertaa kiinni, ja sitten meni jo vapaana. Uskomaton koira, ihan tulee mieleen nuori Sara, oppii tosi nopeesti ja ihan alusta asti meneeniin kovaa kun pääsee. Tuosta saisi kyllä ihan tykin jos vähän laihduttaisi, ja kokonsa puolestahan se olisi medi.