Otettiin tänään päivällä tokoa Saran kanssa, sm-kisat lähestyy ja tuntuu että meillä on kaikki vielä tosi pahasti kesken. Alotettiin ohjatulla noudolla, otettiin kapuloiden kanssa mutta Sara oli vieläkin ihan sekaisin, juoksi koko ajan keskimmäiselle. Otin kapulat pois ja jatkettiin kahdella pallolla, turha sitä keskimmäistä on ottaa mukaan nyt. Palloilla Sara teki ihan hyvin, kehuin sitä oikein ruhtinaallisesti että se vähän innostuisi tästä. Nyt kun olen joutunut useampaan otteeseen kieltämään Saraa kun se on mennyt keskimmäiselle, niin nyt se on alkanut hidastelemaan ja epäröimään koko jutun kanssa. Muutaman onnistuneen toison jälkeen lopetettiin.
Seuraavaksi tunnaria, tehtiin kolem toistoa, ja Sara toi joka kerta oikean, joskin tosi hitaalla vauhdilla. Ärsyttävää kun tuo helle vaikuttaa niin kauheasti Saraan, se on tosi väsynyt aina kuumalla, ei jaksaisi tehdä yhtään mitään.
Lopuksi otettiin kaukkareita, maahan-istu vaihdossa nousi koko ajan seisomaan, huomaa että ollaan treenattu liikaa seisomita, Sara tarjoaa sitä nyt joka väliin. Kaukkareissakin oli tosi hitaat ja laiskat vaihdot. Ihan vikaksi tehtiin vielä merkki kerran, sen Sara sentään tekee kunnolla vaikka onkin kuuma.

Mulla jäi päivän treeneistä niin huono maku että otettiin illalla vähän tokoa uudestaan, jatkettiin ohjattua palloilla. Nyt kun on viileämpää, Saralla oli vauhti päällä ja se tekikin tosi hienosti hommia. Joka kerta meni oikealle ja ei epäröinyt enää lainkaan.
Otettiin myös hyppynoutoa, kun ei olla sitä otettu tosi pitkään aikaan. Eka pari pelkkää palautusta, ne meni hyvin ja sitten kokonaisena liikkeenä luovutukseen asti. Se oli ehkä paras hyppynouto jonka Sara on ikinä tehnyt! Teki koko liikkeen tosi kovalla vauhdilla, otti kapulan nätisti ja palautti aivan suorassa. Siitä hurja palkka ja lopetettiin noudot.
Kokeiltiin paria luoksetuloa, ensi läpijuoksuna, sitten pysäytin seisomaan, mutta Sara menikin maahan, sanoin varmaan vähän liian painokkaasti käskyn. Muutama toisto seisomista perään, maahanmenoa ei otettu.
Lopuksi vielä kaukkareissa pelkkää maahan-istu vaihtoa pari kertaa, nyt teki molemmilla kerroilla oikean asennon.