Viikonloppu vietettiin Pohjanmaalla sukuloimassa, koirat saivat juoksennella vapaana pihalla ja Sara jahtasi kissoja minkä kerkisi. Jonain päivänä se vielä saa turpiinsa kissalta. Toistaiseksi kaikki kissat tosin ovat juosseet karkuun kun Sara tulee kohti hampaat irvessä täyttä vauhtia hirveän ulinan kera. Kotiintuomisina 3 tomaatintaimea, 3 mattoa, ja Sara täynnä ruhjeita. Saraa puri joku ötökkä (tai vampyyri!) sisäreiteen, todella hurjan näköiset punaiset rinkulat tuli ihoon, 2 rinkulaa n. 1cm päässä toisistaan, keskellä selkeä puremareikä. Lisäksi kainalosta löytyi ikävän näköinen haava, en tiedä mistä se on sen saanut, yhtään ei ole kyllä valittanut. Stepsun liikkeitä olen tuijottanut silmä kovana, jotta huomaisin jos se liikkuu epäpuhtaasti vielä. Muutaman kerran pellolla ravatessa näytti että keventäisi vasenta etujalkaa, mutta en tiedä oliko vaan mielikuvitusta. 

Eilen paluu arkeen, ja käytiin illalla treenaamassa tokoa. Otin Stepin kanssa jättöliikkeitä, eka maahanmeno, se oikein pätevä. Sitten istumista, en tajunnut että eihän se toimi jos on takapalkka (mulla oli hihnat maassa). Toimi ok kun otin hihnan käteen. Seuraamista, edistää vähän mutta sille ei varmaan voi mitään enää tässä vaiheessa. Luoksetulon loppuosaa, saisi tulla lähemmäs. Kotimatkalla otin vielä istumista kun se jäi kaivelemaan. Tarjosi itse seuraamista ja siitä käskin istumaan, nyt toimi hyvin.

Tänään töiden jälkeen taas tokoilemaan, oltiin nurmella tällä kertaa. Otin ensin ruudun ja tunnarin Stepin kanssa. Ruudussa lelu valmiina. Merkille meno huono, ei oikein huomannut merkkiä kunnolla (ei katsonut kunnolla eli Stepin vika), jäi merkin eteen. Odotin hetken että korjaisi itse, ei kuitenkaan korjannut joten kutsuin pois, en sanonut mitään, laitoin vaan käskyllä odottamaan ja otin Saran tekemään seuraamista. Pienen tauon jälkeen otin Stepin uudestaan kokeilemaan, jos nyt osaisi jo keskittyä. Nyt katsoi merkille kun valmistelin, ja teki ihan ok merkin, palkkasin siitä. Seuraavasta merkistä lähetin ruutuun, meni hienosti! Oli jo hakemassa paikkaa kun äkkäsi lelun ja sai siitä palkan. Sitten tunnari, oma oli piilossa ruohikossa väärien takana. Oli tosi hyvin nenä auki, nuuski yhtä väärää ja sitten saikin hajun omasta ja toi sen, hieno Stepsu. Ei siis mitään ongelmaa vireen kanssa vaikka otettiin heti ruudun+lelupalkan jälkeen. Otettiin toisen kerran niin että oma oli muiden joukossa, teki tosi kauniisti, palautuskin oli nätti. Tähän väliin tauko, treenasin ruutua Saran kanssa. Sitten Stepsu uudestaan vuoroon, otin luoksetulon maahanmenoa ja loppuasentoa. Maahanmenot hyviä kun annoin tulla riittävän lähelle, muuten valuu. Loppuasennot pikkasen vinoja oikealle vaikka palkkasinkin vasemmasta kädestä. Lopuksi merkkiä, palkkasin pallolla.