Stepin ryhmä oli ensin, tehtiin ihan mukavaa ja sujuvaa rataa, Stepsu oli aikas taitava :) Alun putki-A hässäkkä ei tuottanut ongelmia, tein esteiden 1 ja 2 välissä vekin ihan tarkoituksella vaikka ei olisi tarvinnut, haluan treenata nyt nuo vekkihommat kuntoon kerralla. Se meni kuitenkin hyvin, pysyi hiljaa. Aalle haki hyvin vaikka putki oli alla, ja putkeen 8 haki tosi hienosti, ihanaa miten se kääntyy niin älyttömän pienellä eleellä! Aluksi vein Stepin keinulle keppien puolelta, mutta siihen tuli vähän kökkö käännös joten kokeiltiin toiselta puolelta, niin että tein poispäinkäännöksen hypylle 11, se toimi hyvin. Pari kertaa meni renkaan välistä kun tuli huonossa kulmassa, mutta muuten ihan siististi meni. Rimoja ei tullut muita kun kerran okserin rima, tosi hyvin siis!

1250104894_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Saran treeneissä rata olikin sitten vähän haastavampi. Jotenkin Sara oli kuitenkin ihan älyttömän kuuliainen, liekö eilinen paimennus vielä näkyvissä :) Keppejä ei aluksi huomannut tuollaisesta kulmasta, mutta kerran kun sain sinne menemään, haki sen jälkeen ihan hyvin. Okserin rima tuli pari kertaa alas kun mentiin tokaa kertaa, sitä ei oikein parane hidastaa okserilla, muuten tulee rima alas. Hankala takaakiero-kohta eli esteet 10-13 meni yllättävän hyvin, otin sen tekemällä takaatyöntöjä ja pakkovalsseja. Ekalla kerralla meni hypyn 11 ohi, tokalla kerralla puhtaasti. Sara hakee niin hyvin takaakiertoja että Aalta pystyin heittämään sen 10 hypyn taakse ja lähtemään itse jo etenemään sivusuunnassa. Ainoa hankala kohta oli hypyn 15, 16 ja 17. Jos menin kääntämään Saran hypylle 15 hyvään kulmaan, en ehtinyt mitenkään kääntämään sitä ennen hyppyä 17, jolloin se hyppäsi sen ihan vinossa ja meni samalla vauhdilla ekan hypyn väärin päin. Jos taas jäin taaemmas ja lähetin esteelle 15, hidasti tosi reilusti ja pyöri kun ei tiennyt mihin mennään, este 15 oli sellaisessa kulmassa että se oli vaikea nähdä, haki helposti hypylle 11. Sillä se kuitenkin toimi lopulta parhaiten, kunnon heitto ja käskytys, niin haki oikean esteen ja mä ehdin tekemään kunnon sylkkärin renkaan jälkeen.

1250105079_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kokeiltiin treenin lopuksi sama rata myös Stepin kanssa, se meni kans yllättävän hyvin! Okseri oli vaikea Stepillekin, se hyppäsi pari kertaa ihan kunnolla päin rimaa, en tiedä miten se niin huonosti ajoitti ponnistuksen. Kepit haki tosi hyvin vaikeasta kulmasta, ja hypyt 10-13 meni kans yllättävän helposti. Ekalla yrittämällä meni hypyn 13 väärin päin, tokalla puhtaasti. Hypyt 15-17 ei olleet Stepille yhtään vaikeat, se kääntyy niin hyvin poispäinkäännöksillä kaukaakin.