Mun reipas ja urhea Sara on käynyt taas etsimässä eksyneitä metsistä :) Eilen Korsossa kouluporukalla treenit, otettiin nyt ekaa kertaa valmis rata, niin että en itse tiennyt ukkojen sijaintia, ja kaikille ilmaisu kiintorullalla. Tarkoitus oli tehdä 100m rata, mutta mä vähän innostuin tallomisessa ja radasta tulikin melkein 200m :D Ohjeistin, että vähintään yhden maalimiehen pitää olla radan lopussa, muut saa olla missä vaan. Maasto oli tuttua, ihan mukavaa ja helppoa. Oikealla kalliota, vasemmalla tasaista. Lähetin oikeaan etukulmaan, sieltä nosti heti ekan ukon jostain 10m etukulmasta alueelle päin, oli taas pelleillyt rullan kanssa, mur! Näytöllä roikuin mukana. Sitten vasemmalle etukulmaan, teki aivan järjettömän piston... Paineli reippaasti yli alueen, ja aloin kiljumaan sitä pois pistolta kun huiteli jossain puolivälissä rataa. Laitoin uudestaan jostain keskeltä pistoa, ei lähtenyt kunnolla kun tiesi että on tyhjä. Sitten oikealle, lähetin nähtävästi liian läheltä etukulmaa, koska teki tähän huonon piston, kääntyi taaksepäin. Tähän väliin ehkä yks tyhjä vasemmalle, en enää muista. Sitten oikealle, taas teki huonon piston, lähti oikomaan tosi reippaasti joten huusin pois. Uusinnalla eteni vähän syvemmälle mutta edelleen kaarsi voimakkaasti aluetta eteenpäin. Annoin mennä, ja kuten arvelinkin, oli jo saanut hajun ja tuli rullan kanssa. Maalimies oli melkein takakulmassa. Sitten takaisin lähetyspaikkaan, ja pistin siitä vasemmalle. Teki ihan nätin tyhjän, taisi tulla itse pois, en ainakaan muista kiljuneeni sitä pois sieltä. Laitoin uudestaan vasemmalle, kun oikea puoli oli jo tutkittu. Ihan siisti pisto ja nosti kolmannen ukon vasemmasta takakulmasta. Tosi hyvä fiilis jäi treenistä, onhan tuossa vielä paljon parannettavaa, mutta pääasia että ukot löytyy :) Treeni oli kyllä aika paljon vaikeampi kun olin ajatellut, kun alue oli melkein tuplasti niin pitkä kun mitä alokasluokan rata... Avoimessa maastossa pääsee kyllä tekemään aivan kauhean isoja pistoja, mun on jotenkin kauhean vaikea luottaa siihen että ehtii siellä kaahatessaan oikeasti tutkimaan koko alueen. Tuntuu saavan kyllä tosi kaukaa jo hajun, ja oikoo reippaasti kun on hajulla, ei vaivaudu tekemään kunnon pistoja vaan juoksee suoraan ukolle. Tästä esimerkkinä alueen oikea puoli, melkein 200m alueen tarkistamiseen kolme pistoa... Vasemmalla olis varmaan juossut koko alueen läpi takakulmaan asti ekalla pistolla, jos olisin antanut mennä. 

Tänään mentiin uudestaan samaan maastoon, tällä kertaa 4 suoraa pistoa, ja teemana palkattomuus. Otin etukulmat, sitten oikealle kallion päälle yhden, ja vika vasemmalle maakuoppa-umppariin. 2 ekaa ukkoa palkatta, otin haltuun näytöllä, 2 vikaa palkkasi normaalisti. Ekalla lähetin oikealle, teki ihan ok piston mutta lähti oikaisemaan pikkasen ennen etukulmaa eikä saanut hajua. Lähti tekemään taas isoa pistoa, mutta huusin pois ja laitoin uudestaan. Lähetin just kun katsoi vinoon, ja sinnehän se myös lähti, huusin uudestaan pois. Nyt lähti suoraan ja löysi, ilmaisu ok. Vähän oli yllättyneen näköinen kun komensin sivulle, mutta totteli. Syötin pari nakkia kun käveltiin keskilinjalle. Sitten vasen etukulma, oli oikein hyvä ja suora pisto, ilmaisu ok. Nytkin haltuunotto meni ihan ok, mutta karkasi maalimiehelle kun nousi piilosta ylös. Sitten oikealle, olin ajatellut lähettää Saran kallion solasta, kun muualta ei oikein pääse kallion päälle, mutta eihän se raukka pimeässä löytänyt solaa... Ensin kääntyi kallion alla aluetta eteenpäin, huusin pois. Laitoin uudestaan, lähti nyt etukulmaan päin, huusin uudestaan pois, taas yritin lähettää, nyt lähti hyvin ja huusin hyvä kun oli menossa oikeaan suuntaan, mutta tulikin pois. Voi hitto, ei pitäs huudella mitään vaan antaa mennä. No lähetin vielä, vähän alkoi jo vauhti hidastua kun miljoona lähetystä eikä ollut saanut vielä lainkaan palkkaa kok treenin aikana, mutta lähti kuitenkin. Kävi tarkistamassa etukulman, en puuttunut kun halusin vaan että löytää. Hetken päästä tulikin rullan kanssa. Vika ukko oli umpparissa, ei olla muistaakseni otettu aikaisemmin ilmaisua umpparilta. Meni ihan hyvin, näytöllä meinasi viedä ohi mutta korjasikin itse, mikä lie aivokatkos... Meni seisomaan umpparin päälle niin ettei maalimies päässyt ulos, ja ihmetteli missä palkka viipyy :D Höpsö Sara-muru! Ei mennyt yhtä hyvin tämä treeni kuin eilen, mutta sentään ilmaisu toimi! Ehditään ottaa vielä yhdet treenit ennen koetta, siellä täytyy vielä vahvistaa suoraan menemistä ja yhden umpparinkin voisi ottaa.

Stepsu on aivan kamala, se aivan super-energinen kun ei ole saanut tehdä mitään torstain jälkeen... Se on ollut levossa siitä asti, eikä ole ontunut enää lauantain jälkeen. Eilen oli vielä pikkuisen epäpuhdas, tänään jo ihan normaali. Alkaa olla pikkasen hankala pitää tuota levossa, kun saa aivan järkkyjä hepuleita sisälläkin. Aletaan lisäämään liikuntaa nyt vähitellen, ja katsotaan miten edistytään. Tänään yritin naksutella sisällä sen kanssa mutta neiti käy pikkasen ylikierroksilla, ja alkaa tarjoamaan ääntelemistä jos ei heti keksi mitä halutaan... Ei kovin hyvä juttu kerrostalossa!