Otettiin nyt illalla vielä tokoa. Alotettiin ruudulla, kerran niin että ruudussa oli pallo, ja pari kertaa ilman. Annoin Saran itse hakea oikean paikan ruudussa ja palkkasin pysäytyksestä. Tää meni tosi hyvin, vauhti pysyi hyvänä vaikka ruudussa ei ollutkaan palkkaa. Sitten otettiin merkkiä, naksuttimen ja namin kanssa koska yritän korjata Saran huonoa paikkaa/asentoa merkillä. Otettiin ihan lähietäisyydeltä ja hitaalla vauhdilla, ja aika paljon joudun ohjaamaan sitä kädellä, kun Sara hakee tosi usein paikan merkin vieressä, kun haluan että se olisi merkin takana. Tätä pitää ottaa enemmän.
Sitten ohjattua, ensin heitin pallot molemmille puolille ja sitten otettiin niiin että ne oli jo valmiiksi paikoillaan. Ei  vieläkään keskimmäistä mukaan, haluan tästä varman ensin. Se menikin hyvin.
Sitten kaukkareita, maahan-istu vaihtoa. Ei meinannut millään muistaa, välillä ei noussut ollenkaan ja välillä nousi seisomaan. Jankattiin ihan lähietäisyydeltä pelkkää istu-maahan-istu-maahan ja lopetettiin sitten.
Lopuksi vielä kerran ruutu, palkka pysähdyksestä. Tää oli oikein hyvä.