Tänään oli agilitytreenit Maunulassa. Meitä oli vain 3, joten ehdittiin hyvin tehdä. Ratana sellainen ohjaustreeni jossa harjoteltiin suoran päässä tiukkaa käännöstä ja välistävetoa sekä tyrkyllä olevan putken ohi kuljetusta. Sara teki oikein hyvin, muutama rima tuli alas ekalla kerralla kun käskytin (taas vaihteeksi) samalla kun Sara hyppäsi. Harjottelin itse myös ohjausta ilman turhia "tässätässähyppyhyppy" käskyjä, Saralle paras vaihtoehto olisi varmaan jos ohjaisin sitä ihan äänettömästi, ei se tarvitse niitä suullisia käskyjä missään muussa kun pelastustilanteissa. Tehtiin myös omalla ajalla keppien sisäänmenoja, 6 kepin sarjalla eka umpikulmaa, mikä meni hyvin ja sitten avokulmaa. Otettiin ihan kokonaan ilman vauhtia, lähetin Saran pujottelemaan itsenäisesti. Aluksi yritti mennä kakkosväliin mutta kun kielsin, kokeili oikeaa väliä. Siitä palkka ja loput kerrat meni pelkästään oikeaan väliin.

Kotona vielä ihan lyhyt toko-motivaatiotreeni. Alotettiin ruudulla, jossa pallo valmiiksi. Lähti kovaa ja vapautin heti pallolle ja leikittiin hetki. Sitten laitoin pallon takaisin ruutuun niin että Sara näki, ja innostin sitä äänellä. Merkillä pidin niskasta kiinni ja innostin lisää ja kun päästin lähtemään niin syöksyi sinne ihan täysiä. Leikittiin taas ja korjasin ruudun pois.
Sitten ohjatun oikeaa puolta. Eka heitin vaan palloa oikeelle, sitten vein se sinne 10 metriin ja lopuksi n. 5 metriin. Tämä meni ihan hyvin.
Lopuksi vielä hyppynoutoa, kerran kokonaisena liikkeenä, joka ok, ja kerran pelkkä kapulan tuonti, josta lennosta palkka narulla. Leikittiin vielä vähän narulelulla ja lopetettiin treeni.