Taas on viimeistelyt tehty ennen hakukoetta. Maanantain hakutreenit jäivät vikoiksi ennen koetta, niinkuin oli tarkoituskin, ja eilen tottisteltiin. Otin seuraamista, jäävät, yhden luoksetulon, noudon 2kg kapulalla ja eteenmenon. Teki kivasti, kaikki jäävät oikein ja nouto hyvä, sivulletulot edelleen huonoja!! MUR! Eteenmeno oli hieno, vaikka pallo hukkuikin pitkään heinikkoon, hyvin irtosi suoraan vaikka bongasi pallon vasta kun oli melkein kohdalla. Tänään käytiin ottamassa vikat tottikset Viilarintiellä. Otin seuraamista, jäävät, yhden luoksetulon, esteet ja eteenmenon. Jäävissä mokasi maahanmenon, jäi istumaan. Palkkasin pari kertaa pelkästä maahanmenosta. Luoksetulon palkkasin vauhdista. Hyppy oli taas tosi hyvä, ei ottanut tukea, ja hyppäsi 100% (otin ehkä 4 edestakaista hyppyä). Estenouto kans hyvä, mutta sivulletulo edelleen huono vaikka sanoin siitä... Luoksetulossa tekee ihan ok, mutta noudossa jostain syystä nojaa ihan kamalasti. Eteenmeno hyvä.

Illalla sitten vielä esineruutua. Talloin ihan kapean, 50m syvän kaistaleen, sinne 2 esinettä niin että toinen ihan edessä, toinen takana. Juoksi etuesineestä ohi, ylläri, ja huusin heti takaisin, tullessa sai hajun ja toi esineen. Takaesine löytyi helposti, vaikka se oli tosi pieni (ponnari). Otin sitten vielä toisen etuesineen, että saisin nenää auki, nyt oli tosi hyvä ja siitä pallopalkka.

Otin Stepin eilen (ke) mukaan töihin, siltä varalta jos joku siellä osaisi näin äkkiseltään sanoa mikä sitä vaivaa. On siis ontunut edelleen. Hoitajien kanssa käänneltiin ja väänneltiin sitä, ajeltiin patin päältä karvat ja tutkittiin sitä tarkemmin. Iho on patin kohdalta ehjä, ei missään mitään haavaa/pistoa/puremaa. Ei arista sitä lainkaan. Eikä se ollut mikrosiru (oli ihan pakko kokeilla lukijalla...). Fyssari Irina Rytkönen kokeili Stepin etupään läpi, eikä löytänyt sieltä mitään lihasjumia tai liikerajoitetta, kaikki nivelet ojentuivat ja koukistuivat normaalisti, lihakset oli normaalit eikä Step aristanut mitään kohtaa. Kuitenkin lyhyen fyssarin käsittelyn jälkeen Step liikkui vähän paremmin, ja tänään aamulla se oli jo selvästi parempi, keventää enää ihan pikkuisen. Tosi kummallista, miten se voi parantua fyssarin käsittelyssä, missä ei tehdä mitään muuta kun kokeillaan nivelten liikkuvuudet!?! Mennään kuitenkin todennäköisesti maanantaina ortopedille, että saadaan jalka kuvattua.