Käytiin eilen Lempäälässä kisaamassa, kolmas tokon maajoukkuekarsinta. Halli oli meille uusi tuttavuus, muuten ihan kiva mutta aika viileää oli... Halli on ilmeisesti agilitykäytössä, ja tekonurmen joukossa oli nameja siellä täällä, ja se osoittautuikin meille aika isoksi ongelmaksi. Step löysi useaan otteeseen lattialta nameja, ja kyllähän ne ahneelle koiralle kelpaa. Liikkeet kahdessa osassa, kaksi kehää pyöri yhtä aikaa. Oltiin numerolla 10, eli kerrankin alkupäässä! 

Paikallaoloit tuomaroi Riitta Räsänen

Istuminen: 10 liike alkoi tosi nopeesti, olin vielä ihan vaiheessa, rapsuttelin vaan Steppiä kun liikkuri sanoi jo että liike alkaa, hups. Saatiin siitä huomautus tuomarilta

Makuu: 9,5 JES!!!!!! Ei reagoinut viereisten käskyihin! Sen sijaan oli nuuskinut jotain, oli aivan kiemuralla kun tulin. Varmaan jotain nameja...

Pienen odottelun jälkeen tehtiin eka setti, tuomarina Jaana Tala. 

Ruutu: 8 merkille ok, mutta ei bongannut ruutua vaan lähti merkiltä kehän keskelle, siellä oli zetan merkit. Kaartoi kuitenkin itse ruutuun, Step alkaa olla jo aika pro näissä ruutuun hakeutumisissa, ei tarvitse lisäkäskyjä. Loppuosa ok. 

Zeta: 8 toinen JES!!!!!!!! Kaikki asennot oikein! :D Ihan loistavaa, tämän kanssa ollaan tapeltu jo ihan liikaa. Uusi seisomisen käsky toimii hyvin. Sen sijaan seuraaminen oli huonoa, kyttäili merkkejä, ja istuminen vino.

Luoksetulo: 7 huoh... Messarissa teki kaksi maahanmenoa, Pieksämäellä kaksi seisomista, ja nyt taas kaksi maahanmenoa. En tajua mitä tässä on tapahtunut viimeisen kuukauden aikana. Mun on varmaan pakko opettaa seisominen uudestaan. Treeneissä ei tietenkään koskaan sekoita näitä, vain ja ainoastaan kisoissa. Käytiin kisan jälkeen kehässä tekemässä luoksetulo, ei mitään ongelmaa.

Kaukot: 9 tosi kivat oli, liikkui ehkä 5cm taaksepäin

Hyppynouto: 10 kapula pomppi tosi lähelle seinää, mut ei näköjään haitannut

Tähän väliin tauko, toisen kehän liikkeet tuomaroi Riitta Räsänen

Ohjattu: 10 ihan kiva

Seuraaminen: 8,5 mun oli jotenkin vaikea keskittyä, nenä valui ja niiskutin ihan kauheasti koko seuraamisen ajan, ja oli jotenkin vähän levoton kokonaisuus. Täyskäännöksissä törmäili ja juoksussa käännökset rumia.

Tunnari: 5,5 tässä kävi nyt sitten oikea työtapaturma... Lähti kivasti, ja alotti haistelun rivin keskeltä oman vierestä vastakkaiseen suuntaan, ei siis sattunut heti oman kohdalle. Haisteli rivin loppuun, ja bongasi sieltä jonkun namin hajun, ja lähti haistelemaan kapuloiden viereen, nenä kävi kovasti, ja selvästi söi sieltä myös jotain. Kiva. Haisteli ja haisteli, näytti ihan kokonaan unohtaneen mitä oltiin tekemässä, etsi vaan pudonneita nameja. Mietin jo, että pitäisikö antaa lisäkäsky, mutta päätin sitten odottaa, jos kuitenkin palaisi hommiin. Lopulta palasi kapuloille, ja toi oman, mä vielä menin pudottamaan kapulan kun olin niin järkyttynyt. 

Video

Yht. EVL1-tulos 271p, sijoitus 23./37. Taso oli aivan huikean kova, 290p suorituksella ei päässyt edes kymmenen parhaan joukkoon! Joissain liikkeissä kymppejä irtosi aika huonoillakin suorituksilla, ei siis ihme että hyviä pisteitä tuli paljon. Olen tosi tyytyväinen siihen, että paikallamakuu ja zeta onnistuivat, mutta luoksetulo ja erityisesti tunnari jäi harmittamaan.