Pentu on ihana <3 Nyt tässä muutaman päivän aikana olen päässyt paremmin tutustumaan pikkukaveriin, ja se on kyllä aika huippu tyyppi. Fizz kotiutui selvästi jo heti ekana iltana, ja nyt tuntuu, että se on selvästi alkanut leimautumaan muhun. Yöt on nukuttu rauhassa, viime yönä se oli pissannut lattialle, mutta muuten ei ole vahinkoja tullut. 

Lenkeillä se kulkee pääasiassa vapaana, ja ollaan kävelty pieniä lenkkejä sekä kahdestaan pennun kanssa että isojen koirien kanssa. Fizz yrittää ulkona kovasti leikkiä etenkin Zeron kanssa, Zero tosin suhtautuu pentuun aika välinpitämättömästi. Stepsua se ei kauheasti uskalla härnätä, ihan viisas ratkaisu pennulta... Hihnassa kävelyä ollaan harjoiteltu pieninä pätkinä kun käytään kadun puolella pisulla, hihna ei tunnu haittaavan sen menoa pätkääkään :) Autolla matkustettiin tänään taas, otin pennun mukaan kun kävin kaupassa, ja tällä kertaa se oli aivan hiljaa!

2014-04-25%2022.31.04-normal.jpg

Ollaan käyty jo monessa paikassa tutustumassa, lähiympäristön metsät ja niityt on tulleet tutuiksi, vilkkaan kadun varressa Fizz liikkuu reippaasti eikä pelkää busseja, rekkoja tai muitakaan kulkuneuvoja. Se liikkuu tosi reippaasti erilaisilla alustoilla, ja tulee yhtään epäröimättä mukana uusissa ja oudoissa paikoissa. Ollaan käyty koulun pihalla, kävelty lastauslaiturilla, ja käyty meidän talon kellarissa ja pesulassa. Tänään päivällä käytiin koulussa EE-talolla pyörähtämässä, lasiovista Fizz marssi ihan itse sisään liukkaaseen ja meluisaan aulaan häntä pystyssä. Treffatiin Eviran pihalla Claudian pyrripentu Kipinä, Fizz olisi mielellään tehnyt tuttavuutta Kipikipin kanssa, mutta toista väsytti niin kovasti ettei leikkimisestä tullut mitään. Muutama koulukaverini tuli tervehtimään pentuja samalla reissulla, ja Fizz pusutteli kaikkia oikein iloisesti. 

2014-04-27%2011.30.51-normal.jpg

Tänään Fizz jäi muutamaksi tunniksi yksin kun kävin koulussa, laitoin sen aitaukseen ja muut koirat oli vapaana asunnossa. Se jäi huutamaan kun lähdin, mutta oli avonaisessa häkissä aitauksen sisällä nukkumassa kun tulin kotiin. Hyvältä näyttää siis :) Olen muutamaan kertaan jättänyt sitä muutenkin aitaukseen jos käyn pesulassa tai autolla, joka kerta ei vaivaudu edes protestoimaan yksinjäämistä. 

Illalla mentiin sitten koulun kerhohuoneeseen Kuopioon tapaamaan lisää Ekyläisiä, kun siellä oli Vapun kunniaksi haalarimerkkien ompeluilta. Pihassa törmättiin jo Emmaan ja Simbaan&Tuhmaan, ja jäätiinkin hetkeksi pihalle leikkimään. Aluksi raju ja vauhdikas reilu 4kk ikäinen Tuhma-malinois oli Fifin mielestä pelottava, ja se pyrkikin alistumaan ja välttelemään Tuhmaa, mutta hetken päästä Fizz jo reipastuikin, ja alkoi leikkimään. Sisällä Kuopiossa oli hirveä lauma eri ikäisiä ja kokoisia koiria, ja meno oli sen verran hurjaa että Fizz sai osallistua ompeluiltaan eri ihmisten sylistä käsin. Kauheasti sen olisi kyllä tehnyt mieli mennä mukaan, mutta noin isossa porukassa se olisi kyllä jäänyt auttamatta jalkoihin, niin katsoin viisaammaksi jättää Kuopiohengailuun totuttelemisen johonkin toiseen kertaan. Käytiin kertaalleen Emman ja pentujen kanssa pihalla kahdestaan leikittämässä pentuja, ja nyt olikin jo ihan eri meininki kuin aluksi, Fizz riehui oikein innoissaan Tuhman kanssa, ei pelännyt sitä ja piti kyllä hyvin puoliaan 2kk vanhempaa ja 3 kertaa isompaa pentua vastaan. Ei kyllä ole mikään nyhverö tuo pentu :) Kovin kauaa ei toki pentuset jaksa leikkiä, ja sisällä se sitten rauhoittui Emman syliin nukkumaan, eikä häirinnyt tippaakaan muiden koirien riehuminen ja haukkuminen. Kotona olis voinut kuvitella, että pikkuista väsyttäisi, mutta ei, se kaivoi lelulaatikosta muutaman lelun ja touhotti vielä niiden kanssa vähän aikaa. Nyt se nukkuu <3

2014-04-25%2018.48.04-normal.jpg