Torstaina oli taas ohjatut aksatreenit, otin tällä kertaa Stepin kanssa. Kouluttajana Marjo Hytönen hskh:sta. Rata oli ihan hauska, aika erikoinen, mutta tositosi lyhyet estevälit, siis joku 2-3m, ja rimat 55cm. Step tiputti muutaman riman, ja selvästi oli vaikeuksia, hyppäsi osan in-and-outina kun ei mahtunut askeleita väliin. Otin aika lyhyen treenin, kun tuollaisella radalla hyppiminen on varmaan aika rankkaa. Step toimi kyllä kivasti, treenattiin leijeröintiä kepeillä, tiukkaa pakkovalssia hypyllä ja tiukkaa leikkausta alun pyörityksessä. Ihan kivasti onnistui kaikki!

Saran kanssa tein viereisellä kentällä vähän putkenohitustreeniä, huh, tätä pitäisi tehdä enemmän ja PALJON! Tosi vaikee on kuljettaa putken suun ohi jos en ole itse koiran ja putken välissä. Palkkailin ohituksista pallolla, parani huomattavasti loppua kohden.

Otin Stepin kanssa vähän tokoa agitreenien jälkeen, tein eka kaukot (tosi kivat), sitten luoksetulon stoppia (hitaita, mut pysähtyi kuitenkin joka kerta seisomaan), ja seuraamista. Seuraamisessa tehtiin juoksua, palkkailin käännöksistä. Lopuksi treenattiin vielä ilmettä, eli otin muutaman agiesteen, ja pyysin sivulle --> Step kyttäsi esteitä, ja palkkasin kun lopetti kyttäämisen ja otti reippaasti kontaktia. Tämä parani aivan älyttömästä ihan parin toiston jälkeen, lopetti kyttäämisen heti kun pyysin sivulle, ja teki pikkupätkiä seuraamista kauniisti.

Eilen (pe) huomasin että Stepillä on alkanut juoksu. Edelliseen juoksuun väliä tuli nyt aika tarkkaan 7kk. Ei pääse siis juoksupeppu aksakisoihin 22.1., höh :(