Otettiin tänään illalla pieni treeni koulun kentällä. Alotettiin ohjatulla, olin unohtanut ottaa merkin mukaan
joten otettiin pelkkää kapulan tuontia. Keskimmäisen paikalla oli vesipullo taas. Otettiin eka vasen, mutta koska ollaan treenattu paljon niin päin että eka haetaan oikea, niin Sara oli ihan sitä mieltä että se sieltä kuuluu hakea ja lähti oikealle. Pysäytin ja lähetin vähän liioitellulla käsimerkillä+käskyllä vasemmalle, toi sen. Sitten uudestaan vasen, nyt hyvä. Sit oikea, se myös hyvä. Kehuin ja palkkasin joka kerta vasta kun koira oli ihan lähellä, nyt ei ollut merkkiäkään epävarmuudesta.
Sitten tunnaria, 3 toistoa väärien ja oikean kera, kaikki tosi hyviä, ei maistellut vääriä eikä ollut lainkaan epävarma. Loppuun kertaalleen pelkkä oman etsintä.
Sitten vielä pk-eteenmeno. Lelun kävin viemässä kentän reunalle jo ihan treenin alussa niin ettei Sara huomannut. Otettiin aika pitkä matka, ehkä 80m. Seuraaminen ihan ok, lähti tosi kovaa. Juoksi ihan pikkusen vinoon koko ajan, eli ei selvästikään nähnyt/muistanut missä lelu on, huomasi sen kuitenkin kun oli lähempänä. Vapautin sen suoraan ja leikittiin hetki.