Ollaan käyty agitreenaamassa, en edes muista mitä kaikkea olen unohtanut kirjottaa. No, molemmat on olleet ihan päteviä, varsinkin Sarppa. Olen ottanut nyt Saran aan tehotreeniin, että saataisi siihen varmuutta ennen sm-kisoja. Ihan hyvin se menee, enimmäkseen juoksee ok, loikat (ainakin treeneissä) on vähentyneet. Olen jättänyt kaikki loikat palkkaamatta, myös sellaiset, joissa koskee. 

Tottista ollaan myös treenattu useampaan otteeseen lyhyitä treenejä. Step on tehnyt ihan mukavasti, kyllä mä ihan luottavaisena lähden kokeeseen sen kanssa.

Eilen käytiin Stepin ryhmässä hakuilemassa, pääsin siellä treenaamaan myös Saran kanssa. Otin ensin Saran, sille 3 hajuhajua. Eka ukko oli ihan eri paikassa kun oli sovittu, aivan liian vaikea piilo Saralle. Oli ihan etukulmassa, Saraa häiritsee tosi paljon etulinjan hajut, oli ottamassa sieltä koko ajan hajua. Maasto oli tosi vaikeaa, mun oli tarkoitus viedä se keskilinjalle takaisin ja lähettää sieltä, mutta lähetinkin sitten ihan maalimiehen läheltä, siitä mistä sai hajun ukosta. Toka oli kans liian lähellä etulinjaa, tässäkin häiriintyi etulinjan tallauksista. Ottin kyllä hyvin hajua ilmasta, ja sai ukon hajun kaukaa, mutta kun lähetin, lähti kuitenkin suoraan etulinjalle. Kutsuin pois, ja lähetin uudestaan, nyt eteni n. 10m suoraan ja sitten kaartoi etulinjalle, ja meni sitä pitkin ukolle. Ärsyttävää. Kolmas oli keskemmällä aluetta, se oli tosi hyvä. Tosi hienosti se kyllä ottaa hajua, ensi treeneissä kokeilen varmaan jo valmiiksi piilossa olevia ukkoja.

Stepille 3 ukkoa myös, kaikki valmiiksi piilossa, ei apuja, haukkuja ihan vaan muutama. Ukot oli kuitenkin kaikki aika lähellä keskilinjaa, 10-20m syvyydessä. Ekalla lähti tekemään isoa pistoa, meni ihan juoksenteluksi, ei ollut nenä auki. Kutsuin pois, takaisin tullessa sai kuitenkin hajun ja ilmaisi. Toka oli hyvä, siinä lähti ihan suoraan ja sai hajun heti, ilmaisi ok, samoin kolmas, oikein hyvin oli nenä auki.