Voi luoja, tekis mieli lyödä hanskat tiskiin ja lopettaa koko laji... Tää oli varmaan oikeesti kauhein tokokisa ikinä! Kisapaikka oli ok ja säässä ei valittamista mutta silti menee ihan perseelleen. Tuomarina Ralf Björklund, tiukka mutta oikeudenmukainen.

P-istuminen: 8,5 oli siirtänyt etutassujaan pikkuisen
P-makuu: 8,5 meni alunperin vinoon ja pysyi siinä vinossa koko ajan, muuten kyllä ihan ok
Seuraaminen: 5,5 oli aivan kamalaa. Paikalta josta seuraaminen lähti oli selvästi joku inhottava haju tai jotain kun Sara ei olisi millään halunnut tulla sivulle siinä kohtaa. Pakotin sen kuitenkin siihen ja lähdettiin seuraamaan, alku taas oikein nättiä mutta hyytyi ihan totaalisesti loppua kohden, alkoi jätättää.
Idari: 6 seuraaminen huonoa tässäkin, ei istunut, en tiedä miksi
Luoksetulo: 7,5 tuli kovaa, seiso todella hieno, tuli taas kovaa ja reagoi heti maahan-käskyyn mutta jäi makaamaan kyynärpäät ilmassa joten tarvitsi lisäkäskyn.
Ruutu: 0 merkille lähti tosi hitaasti ja haluttomasti, meni kuitenkin. Ruutuun myös hitaasti (mä en tajua, treeneissä tää on yks sen lemppari-liikkeitä) eikä mennyt ruutuun asti, jäi alle puol metriä etureunan eteen. Ei mennyt edes lisäkäskyllä. Mä en enää tiedä mitä tän kanssa pitäis tehdä, kun tällaista ei ikinä tapahdu treeneissä.
Ohjattu: 5,5 haettiin vasenta, Sara ei pitänyt perusasennossa kontaktia joten ei reagoinut ekaan merkki-käskyyn, tokalla lähti hitaasti. Kapulalle lähti kuitenkin vähän kovempaa, ei meinannut aluksi löytää mutta bongasi sen lopulta ja toi kovaa. Jäi kuitenkin n. metrin päähän epävarmana seisomaan kapula suussa ja jouduin antamaan uuden nouto-käskyn. Tätä mä en myöskään tajua, miks se on noin epävarma...
Metallinouto: 9 liike lähti samasta paikkaa kun seuraaminen, taas sama juttu, se ei millään halunnut tulla sivulle, kiersi vaan mua ympäri ja vältteli kohtaa. Sain sen kuitenkin sivulle, heitin kapulan vinoon mutta Sara korjasi kuitenkin ja hyppäsi molempiin suuntiin
Tunnari: 6 lähti aika hitaasti, löysi kapulat ja nuuski niitä aika pitkään. Merkkasi oman melkein heti mutta ei ottanut sitä vielä, nuuski muut vielä läpi ja toi sitten oman. En tiedä miksi noin huono arvosana, Sara työskenteli koko ajan ihan nätisti eikä koskenut vääriin, ei hitaudesta pitäisi noin paljon pisteitä pudottaa.
Kaukkarit: 8 sarja alkoi istumisella, maasta seisomiseen tarvittiin 2 käskyä mutta muut ok, ei tullut eteenpäin.
Yht. 200,5p 3-tulos ja 3. sija. Saran koko olemus kehässä oli tosi apaattinen ja haluton, ei tuollaisen kanssa ole kiva kisata kun siitä niin selvästi näkee ettei se tykkää yhtään. Hitsi kun ollaan ilmottauduttu vielä muutamiin kisoihin tälle vuodelle, ei tästä tule mitään mutta ei niitä raaskisi peruakaan... Yksi mitä meidän pitäisi treenata nyt ongelma-liikkeiden lisäksi on aktiivisempi perusasento, liikkeet menee osittain pieleen senkin takia että Sara on ihan muissa maailmoissa liikkeiden välillä.
Väsynyt Sara:
960095.jpg