Mulla ei ollut tänään koulua ollenkaan (on se rentoa olla lukiossa ;P) joten käytiin Esport centerin upealla tekonurmisella jalkapallokentällä treenaamassa tokoa. Siellä ei varmaankaan saisi oikeasti olla, mutta eipä siellä ollut ketään katsomassa ;)
Alotettiin merkillä ja ruudulla, eka merkille lähetys oli huono, kutsuin pois (tää eka lähetys tuntuu olevan huono joka kerta!), kuumensin sitä ja lähetin uudestaan, nyt oli hyvä ja palkkasin siitä. Sitten uudestaan, taas oli nätti, ja jälleen pallo. Sitten vein kädellä merkille ja lähetys ruutuun. Sara pysähtyi ihan itse ruutuun kun ei huomannut takarajalla olevaa palloa. Kiva huomata että se osaa kyllä hakea paikan ilman mitään apuja. Huusin sille että katsoppa missä pallo on ja silloin hokasi kääntyä ympäri ja nappasi pallon. Toinen kerta otettiin merkille lähetyksen kera, merkki oli hyvä ja ruutuun meni kovaa, stoppi aika keskelle ja juoksin palkkaamaan. Sitten vielä kerran niin että pallo oli ruudussa.
Siirryimme ohjattuun, jota otettiin tällä kertaa ihan kunnolla oikeen kaikkien kapuloiden kanssa. Eka pelkkä merkille lähetys, Sara tosin huomasi kapulat jo siinä vaiheessa kun sanoin et mennää merkille ja sinkosi ihan suoraan kohti vasenta kapulaa käskyllä "merkki"... *huoh* Komensin takaisin heti kun huomasin sen aikeet ja valmistelin uudelleen merkille. Nyt lähti merkille mutta toooosi hitaasti löntystellen. En palkannut vielä tästäkään vaan vein pallon merkin taakse ja lähetin Saran sitä hakemaan, nyt meni hienosti. Sitten pari lähetystä ihan normaalisti, palkka heti kun oli oikeella kohdalla. Lopuksi vein Saran kädellä merkille ja lähetin hakemaan vasenta. S teki tosi hienosti, toi hyvällä vauhdilla kapulan oikeeseen kohtaan eteen, palkkasin heti. Sitten sama oikeelle puolelle, taas tosi hieno! Luovutus oli vähän vino, joten peruutin vähän ja annoin Saran korjata.
Lopuksi otettiin tunnaria, ekalla lähti liian vauhdikkaasti ja maistoin yhtä väärää nuuskiessa, ei kuitenkaan edes harkinnut tuovansa sitä. Toka oli hyvä, siihen lopetettiin.