Joulu vietettiin tuttuun tapaan Alajärvellä sukulaisten luona, ja tänä vuonna hälinää riitti taas kiitettävästi, kun joulunvietossa mukana oli vaihteleva määrä ihmisiä, neljä koiraa, ainakin 3 kissaa ja yksi alle 3-vuotias lapsi. Lapsesta Fizz oli kovin kiinnostunut alun mörköilyn jälkeen, mutta lapsen villiintyessä ja tehdessä yllättäviä liikkeitä Fisun olisi kovin tehnyt mieli kontrolloida ja paimentaa lasta, ja jouduin komentamaan sitä siitä. Kissoille Fizz nosteli vähän niskakarvoja, mutta ei juuri sen kummemmin välittänyt. 

Tänä jouluna meidän laumasta ei saatu mitään järkevää joulukorttikuvaa, joten tehtiin sen sijaan jouluinen sarjakuva :)

Desktop3.jpg

Joulunvietossa syömisen ja jutustelun lisäksi nautittiin koirien kanssa ihanista lenkeistä kuvankauniissa talvisissa maisemissa. Fizz treenasi muutamaan otteeseen luoksetulon stoppeja mukavan pitävällä pohjalla lumisella pellolla, ja kala olikin aika taitava. 

IMG_7765.jpgIMG_7769.jpgIMG_7774.jpgIMG_7779.jpgIMG_7781.jpgIMG_7788.jpgIMG_7790.jpgIMG_7785.jpg

Tytöt ovat olleet kilttejä vuoden mittaan, ja saivat toki kaikki omat joululahjatkin. Lelujen ja namien lisäksi tytöt (Sara ja Fizz lähinnä) saivat myös uuden pedin, kun ovat olleet nyt jonkin aikaa ilman Fisun syötyä edellisen. 

IMG_7747.jpg