Olipa taas ihanaa päästä treenaamaan Saran kanssa aksaa! Mä en tiedä mitä on tapahtunut mun putkihullulle sekopääbortsulle joka ei osaa kääntyä ja joka hyppää vähintään nelimetrisiä hyppyjä, tuntuu että mulla on ihan eri koira treeneissä nykyään! Sellainen kuuliainen ja ketterä tykki joka osaa kaikki esteet kaikista kulmista ja kääntyy itsestään tiukkaakin tiukempia mulkerokäännöksiä ja hakee kepit joka kulmasta... Tää nykyinen versio on muuten aika kiva ;)))

Rata näytti suunnilleen tältä:

Kokeilin alkuun 2. hypylle niistoa, ei olla kokeiltu aikaisemmin. Palkkasin eka kädestä, sitten kokeilin ihan vaan radalla, meni ihan sairaan hyvin, Sara kääntyi niin tiukasti kun mahdollista. Ekalla kerralla valui kepeille 2. väliin, mutta kun otin vastakkaisella kädellä, haki hienosti. Takaakierrot keppien jälkeen onnistui oikein mainiosti, ja mun suureksi yllätykseksi, putkeen 9 sujahti ihan hienosti! Tuo 3&10 hyppy oli siinä oikein tiellä niin että sitä piti väistää jos halusi koiran putkeen, ja niin se vaan sekin kohta onnistui! Muurilta oikein tiukka käännös sisäkautta putkeen, ja kepeille haki hienosti kun vaan käskytin kepit. Kokeiltiin sitten persjätöllä 7-9 kohtaa, vaikka vedolla menikin ihan hyvin. Persjättökin toimi, tai siis tuli kyllä ihan oikeelle puolelle, mutta 8. rima tippui useamman kerran, eli vähän Sara häiriintyi siitä persjätöstä. Sitä pitäisi treenata erikseen, samoin kun tuota niistoa, että tulee vielä sujuvammaksi.

Otettiin lopuksi vielä kontakteja, puomi oli ihan sairaan nopee! Kivasti totteli ylösmenon käskyä, ja alasmenokin oikein hieno! Aata pari kertaa, eipä siinäkään mitään ihmeellistä. On se vaan hieno agilitykoira, ei siitä pääse yli eikä ympäri! Aina ei ihan siltä tunnu tosin, mutta silloin on kyllä paras katsoa peiliin, niin moni kouluttaja ja pitkän linjan agiharrastaja on Saraa kehunut ja ihastellut...