...Ainakaan treenaamisella ei näytä olevan kovin positiivista vaikutusta flunssaan. Eikä myöskään alkoholihuuhtelulla... Olen ollut tiistaista asti kipeenä, mut ei auta, pakko se on vaan treenata kun se valmennusrenkaan näyttökoe on tulossa. Ollaan treenattu tokoa joka päivä. Muuten olen ollut ihan tyytyväinen, mutta tietysti sitten eilen vikoissa treeneissä ennen koetta onnistuin paineistamaan Stepsun :((((( Tehtiin kaukoja, ja sekoili jostain syystä m-s vaihdossa, tarjosi istumista. No, huomautin siitä ja otin uudestaan, niin tarjosi sitten vajaata istumista... Ei hyvä! Kaukot on olleet ihan superhienot tähän asti, on tehnyt tosi hyvällä tekniikalla, mutta nyt pitikin mennä sitten hajottamaan ne. No, seuraavaksi luoksetuloa, ja se oli sitten vielä pahempi munaus kun kaukot. Otin ihan normaalisti eka läpijuoksun, sitten stopin ja palkkasin takana olevalle lelulle. Sitten ajattelin ottaa kertaalleen kokonaisen, mutta eipä sitten otettukkaan. Step nimittäin palasi samaan ongelmaan, minkä kanssa painittiin koko alkuvuosi: meni maahan seis-käskyllä. Huomautin siitä tiukasti, tälläistä pelleilyä ei katsota yhtään, ja otin uudestaan, ja taas sama juttu. Nyt alkoi jo olla aika paineessa, joten otin pelkän läpijuoksun. Tuli niin hitaasti, etten voinut palkata siitä. Lopetin sitten siihen ja laitoin Stepin kiinni, ja treenasin Saran kanssa. Otin sitten pienen tauon jälkeen uudestaan Stepin kanssa, nyt teki taas ihan vapautuneesti, eikä enää epäonnistunut. Tehtiin vielä kaukojen seisominenkin pariin kertaan, palkkasin kun teki oikein.

Ollaan lenkeillä treenattu nyt pari kertaa pudotetun esineen noutoa, molemmilla menee kivasti! Steppikin tuntuu vihdoin ja viimein tajunneen, että se esine löytyy siltä reitiltä mitä ollaan kävelty, aikaisemminhan on saattanut lähteä ihan väärään suuntaan etsimään. Molemmat on tehneet nyt jostain 50m matkalta. 

Eilen mentiin aksatreeneihin, vaikka oma olo ei ollutkaan kovin hyvä. Pakko oli nyt vaan mennä, kun Stepillä on ens viikolla se hammasleikkaus, ja jäädään sitten pidemmälle tauolle, en viitisinyt jättää vikoja treenejä ennen taukoa väliin. Rata oli Sari Vähäniityn treenirata, 25 estettä. Ihan hauska, ei mikään karmea juoksurata onneksi. Muutama tiukka käännös, ja puomin jälkeen takaakierto hypylle niin että putki oli tyrkyllä. Menin Saran kanssa ekana. Sara oli ilmeisesti ymmärtänyt, että mä en ole parhaassa mahdollisessa juoksukunnossa, ja oli tooooosi kiltti :) Heti ekalla yrityksellä nollalla läpi! Pituuden kaarros venähti, muuten ihan nätti rata. Otettiin sitten muutama pätkä uudestaan, pituudelta sain kääntymään tosi kauniisti kun vaan jarrutin hyvissä ajoin. Sylkkäri oli jostain syystä tosi vaikee, hyppäsi väärään suuntaan ja palkkasi itsensä vielä virheestä sinkoamalla viereiseen putkeen. MUR!

Stepsun kanssa sama rata, sillä ei tullut oikeastaan mitään muita virheitä kun rimoja. Kerran jätti kepit kesken. Rimoja tuli muutama, okseri ainakin kertaalleen. Kyllä noi 65cm rimat on vaan niin kovin vaikeita sille :( Tuli ohjauksiin nätisti, ja sylkkärikin toimi yllättävän hyvin. Otettiin lopuksi pari puomia, teki taas tosi kivasti! Saa nähdä onko kisoissa mitään eroa kuitenkaan aikaisempaan...