Eilen treenattiin tokoa lähikentällä kun ei ehditty lähtemään kauemmas. Alotin Stepin kanssa luoksetulon stopilla, päätin nyt koittaa, saanko jotain aikaiseksi sillä käsimerkillä. Toistaiseksi näyttää lupaavalta, pysähtyy hyvin myös sillon kun pallo ei ole mulla kädessä, siitä naksu ja sitten pallo lentää. Sitten ruutua, merkki hieno, ruutuun miljoonaa, mulla ei ollut nauhoja, joten oli tosi vaikea sanoa millon oli ruudussa! Ekalla taisi olla jo ihan hyvällä paikkaa, mutta enhän mä sitä sieltä kaukaa nähnyt joten odotin että korjasi vähän eteenpäin (oli siis aika takalaidalla). Otin muutaman kerran paikan hakua, hyvin meni, ja kertaalleen lelun kanssa. Sitten tunnari, nuuskiminen hyvä mutta pyöräyttää aina kapulaa suussa tuodessa! Todella ärsyttävää. Otin uudestaan, nyt annoin uuden oma-käskyn heti kun otti kapulan suuhun, että keskittyisi vielä luovutukseenkin, nyt ei pureskellut. 

Sarppakin pääsi tekemään, se oli jopa suorastaan hyvä! Merkkiä, oli oikein reipas, ruutuun meni hienosti, tehtiin tunnari, ja Sara oli super! Hieno rauhallinen nuuskiminen, toi oman ja hyvällä vauhdilla eikä pureskellut! Vau! Sarppa sai myös siivota kentän, tällä kertaa sai hakea kaikki ruudun merkit ;) Oli vähän ihmeissään, mutta teki mitä pyysin.

Tänään oltiin Puolarmetsässä treenaamassa viestiä. Mä jäin A-pisteelle, otettiin ihan lyhyt pätkä kun kaksi edellistä on ollut vähän pidempiä. Hetsattiin aika paljon Stepsua, mutta hyvin sillä pää kestää, ei tullut mitään piippausta tai muuta tyhmää. Molemmilla jälkipätkillä oli vähän oikonut... Lähetin Sarpan siinä vaiheessa kun Step oli juossut 3 ekaa matkaa, kun en jaksanut kuunnella sen ulinaa. Juoksi vähän omia reittejään, mutta niinhän se aina :)

Viestitreenien jälkeen käytiin hakemassa meidän uusi starttipistooli postista :)))) Näytin kotona sitä Stepille, joka oli ihan sitä mieltä että pyssy on varmasti todella vaarallinen, ja luikki piiloon kun näytin edes asetta sille! Hassu pieni koira! No, syötin sille muutaman namin pistoolin lähellä ja nyt se lojuu tuolla ruokakupin vieressä, ja ainakin Stepsu kykeni syömään ruokansa vaikka pistooli olikin siinä ihan lähellä. Ahneus vie voiton ;)

Illalla sitten vielä agitreeneihin Saran kanssa, kouluttajana Sari Vähäniitty, jee! Tehtiin oikein mukavaa ja vauhdikasta hyppäriä, ja Sara oli oikein pätevä! Tosi kivasti pyöri, muutama pieni ohjausvirhe sattui mutta ei ollut ollenkaan sellaista holtitonta menoa niinkuin välillä. Hyvällä mielin lähdemme viikonloppuna kisaamaan, vaikka tuomarinmuutoksen takia sertiä sieltä ei voikaan tulla...