Ollaan treenailtu taas vaihteeksi tokoa, ei oikeastaan muuta. Sisällä kotitreeneissä otettiin Fisun kanssa tunnarikapulan pidon luovutuksen yhteydessä, yksi naksuttelukerta ja nyt pitää tosi kauniisti :) Lisäksi kotitreeneissä aloitin nyt merkin naksuttelun. Fisu keksi heti (omasta mielestään) jutun juonen, ja merkki näyttää nyt tältä:

IMG_9828.jpg

Kotona ollaan tehty myös kaukoja. Otin videolle pätkän kaukotreeneistä, jossa näkyy aika hyvin tämän hetken tilanne. Mukana on hyviä ja huonoja vaihtoja, enimmäkseen ehkä niitä hyviä, mutta kovin vankalla pohjalla tämä osaaminen ei kyllä vielä ole. S-m on eniten kesken, siinä suoritus on vielä vaihteleva. Mun ihannesuorituksessa pitää takajalat paikoillaan ja etujaloilla hypähtää maahan, mutta välillä tekee myös hissinä jos sattuu seisomaan pitkänä, eikä sekään periaatteessa väärin ole jos takajalat pysyy paikallaan. Tässä video

Pihalla ollaan tehty kiertohyppynoutoa, tunnaria, ohjattua ja jääviä. Kiertohyppyä tehtiin nyt umpiesteen kanssa, yhdellä hypyllä. Muutaman kerran yritti kiertää paluussa hypyn kapulan kanssa, joten otin sitten ihan erillisenä "leikkinä" hypylle hakemista pallon kanssa tosi vinoista kulmista. Tunnaria tehtiin tosi tuulisella säällä, ja Fisu sai kapulasta ilmeisesti tosi kaukaa hajun, kun ei oikein haistellut muita ollenkaan. Otin kolme toistoa, kun näytti ihan siltä ettei oikein kunnolla edes työskentele vaan hakee vaan jonkun, mutta joka kerta se toi oman ja vaihdoin oman paikkaa joka kerta... Ohjattua tehtiin tänään, keskikapula vähän kauempana kuin reunakapulat. Muuten ihan jees, mutta kertaalleen kokeili samaa mitä Sara joskus aikoinaan ekassa EVL-kokeessaan, eli haki oikean, mutta juoksi kapula suussa keskikapulalle ja vaihtoi :D :D :D Tästä sai noottia, eikä kokeillut toista kertaa. Jäävät sujui myös kivasti, erottelut on nyt toiminut jo pidempään hyvin, ei juurikaan enää sekoita ja kaikki asennot on nopeat. Etenkin maahanmeno on kyllä hieno, se suorastaan heittäytyy maahan. 

Stepin kanssa ollaan jatkettu ikuisuusprojektia eli kiertohyppynoutoa. Yhden hypyn kanssa treenit jopa ovat alkaneet sujua, eli pystyy ohittamaan hypyn jo suht läheltä, ja paluussa ei ongelmaa, sen hoitelee hienosti. Nyt en ole hetkeen testannut kahdella hypyllä, joten saa nähdä, onko mitään mennyt perille kun huomenan kokeillaan.