Nyt meillä on ollut treeneissä sellainen kaikkea kivaa-vaihe päällä, ollaan saatu hyviä onnistumisia ja hyvää fiilistä :) Sunnuntai-iltana vepeä omassa rannassa, Sara teki 3 vientiä Villelle, kaikki onnistui, vika oli jossain 20m:ssä. Lupaavaa, lupaavaa. Sitten yksi veneen haku jostain 20m:stä, sai köyden itselleen vähän ennen kuin tuli rantaan. Tosi hienosti tämäkin. Step pääsi kokeilemaan myös pientä vepeilyä, teki veneestä hypyn 20m:stä, ei mitään ongelmaa, tosi hienosti. Ja sitten yksi köyden haku veneestä, ihan jostain 10m päästä, vähän tähtäsi oudosti veneen kärkeen, eikä Villen luo joka ojensi köyden. No toi kuitenkin. 

Vepetreeneistä suoraan Ojankoon, tein ensin pienen tottiksen (seuraamista, tasamaanoudon ja hyppynoudon). Seuraaminen tosi nättiä, hyvä Sarppa!! Nouto hyvä, sivulle tulokin oikein hieno. Ja hyppynouto kerralla oikein, siitä taas kunnon riekkupalkka, ja Saran mielestä narupalloakin parempi palkka, eli agilitya. Tein jotain tosi helppoa 1-luokan rataa, joka kentällä oli jo valmiina. Meni LUJAA! Kiva oli päästä pitkästä aikaa vähän kaahottamaan, kun omissa treeneissä on aina sellaista tiukkaa kääntöä ja vääntöä. Step sai tehdä 4 toistoa hyppytekniikan perussarjaa neljällä hypyllä rimat matalimmassa kohdassa, isompaa hyppyä en vielä uskalla tehdä sen kanssa. Tehtiin myös puomin kontaktia vauva-puomilla, pari kertaa karkasi alasmenosta, hups!

Maanantaina hakutreenit Landbossa, otin Stepille nyt ekaa kertaa tyhjän ja umppareita treenitauon jälkeen. Eka vas. etukulmassa umpparissa, meinasi lähteä vinoon mutta huusin pois ja laitoin uudestaan, nyt suora pisto ja löytyi, hyvin ilmaisi. Sitten oikeaan etukulmaan tyhjä, lähti tosi hienosti ja teki hyvää pistoa, kunnes minä tyhmä menin huutamaan sille hyvä, tuli heti pois. En muistanut ettei Stepille saa huutaa mitään, tulee samantien pois. No laitoin uudestaan, ja nyt olin hiljaa, huusin vasta sitten kun olin edennyt seuraavaan lähetyspaikkaan ja halusin sen pois pistolta. Nyt teki oikein hienon tyhjän. Sitten vasemmalta taas suora löytö umpparista, nyt oli selvästi vaikeampi umppari kun pyöri siellä hetken ennen kuin ilmaisi. Sitten oikealle ääniavulla etenevä, muuten hyvin, paitsi että maalimies ei ollut edennyt juurikaan aluetta eteenpäin, vaan syvyyssuunnassa... Sitten vielä vasemmalle ääniavulla suora löytö. 

Tänään (ke) aamupäivällä Saralle vuoden eka jälki! Pakko oli päästä testaamaan, muistaako vielä miten pk-jälkeä ajetaan, kun suunnitelmissa olis kisata EK:ssa tänä syksynä. Talloin siis lähimetsään ihan helpon, n. 150m pitkän jäljen, 2 kulmaa, jana joku 15m, 3 keppiä, vanheni tunnin. Jana ihan jees, vähän meinasi oikoa kun sai hajun jo vinosti ennen jälkeä, en päästänyt, joten korjasi suoraan ja nosti jäljen, tarkasti takajäljen ja kääntyi itse oikeaan suuntaan. Alku vähän  haparoivaa, oli kova kiire eikä ollut kovin tarkka. Eka keppi kuitenkin varmasti ylös. Eka kulma oli oikein hyvä, ja tokalle kepille asti tosi siistiä työskentelyä. Toka keppi nousi myös hienosti. Toka kulma oli vähän hätäinen, ja jatkoi siitä pikkuisen jäljen sivussa tuulen alapuolella. Sähläsi jotain just vähän ennen vikaa keppiä, pyöri siinä vähän ja meinasi mennä ohi, himmasin vähän liinasta ja sai hajun ja ilmaisi myös vikan kepin. Taisi olla vähän liian helppo ja tuore jälki, kun keskittyminen ei ollut ihan parasta mahdollista...