Ihanaa, kevät alkaa olla jo niin pitkällä, että pääsee taas ulos treenaamaan! Ollaan nyt treenattu tokoa joka päivä, keskiviikkona käytiin ekaa kertaa pihalla urheiluhallin seinustalla tekemässä pienet aamutreenit. Fisu teki ruutua ja seuraamista, Step ruutua ja jäävät. Fissen ruutu olikin nyt jostain syystä aika hyvä, ei nihkeillyt juurikaan paikan suhteen vaan haki kivasti taakse. Liekö sekin innoissaan, kun päästiin pitkästä aikaa pihalle. Seuraaminen tuntui kans hyvältä, palkkasin ulospäin itsestäni kun on ollut taas vähän tiivis. Stepsunkin ruudut oli hyviä, mutta jäävät ihan kauheita. Kyttäsi ihan sikana, eikä millään meinannut istua. 

Torstaina käytiin aamulla ennen koulua Ojangosa tokoilemassa. Ihanaa oli treenata kaikessa rauhassa, olin yksin koko isossa hallissa <3 Fisse teki ohjattua, merkkiä ja kiertohyppynoutoa, eli pääsi juoksemaan oikein kunnolla. Merkit oli ihan hyviä, tehtiin pari pallon kanssa ja pari paikan tarjoamista namin kanssa. Itse ohjattu oli tosi hyvä joka kerta, ei sekoillut suunnissa eikä mennyt kertaakaan keskikapulalle. Kierrot oli tosi hyviä kaikki, ei yrittänyt kertaakaan mennä hypyille ja bongasi hienosti kiertotötsän, vaikka ohjatun merkki olisi myös ollut tarjolla. Sen sijaan lopposassa sekoili, yritti kaksi kertaa lähteä väärälle kapulalle! Mur! Kerran otin noudon loppuun asti, ja toi tosi kivasti ihan suoraan :) Stepsu teki myös kierto-ohjattua ja tavallisen ohjatun, molemmat yllättävän hyvin! Kierrossa ei sekoillut kertaakaan, yhden kerran yritti tulla kapulasta ohi takaisin tullessa, ollaan vissiin liikaa tehty suorapalkkaa kierrosta... Perus ohjattu oli tosi hyvä. 

Tänään käytiin iltapäivällä ekaa kertaa sitten syksyn meidän lähinurmella tokoilemassa <3 Fisu ja Step teki ruutua ja eteenlähetystä. Ruudussa tehtiin nyt paikan hakua, kun se on ollut ongelma. Pari kertaa jäi liian eteen, mutta parin onnistuneen palkkauksen jälkeen alkoi hakemaan kivasti taaemmas. Sivusuunnasta korjaukset ei toimi yhtään, juoksee niillä ihan ruudun etureunaan. Näitä pitää tehdä enemmän. Eteenlähetyksiä teki myös ihan kivasti, otin ensin kaksi valmiina oleville leluille eri kohtiin, ja sitten pari niin, että heitin lelun takaa. Vähän lähti epävarmasti, kun treenattiin ekaa kertaa pitkään aikaan ulkona, eikä ollut mitään seinää, minkä vierustalla Fisu olettaa lelun olevan. Lähti kuitenkin aika suoraan, eli idea on mennyt perille. Step teki tosi kivoja ruutuja, mutta eteenlähetykset oli silläkin ulkona paljon huonommat kuin sisällä, lähti tosi epävarmasti ja vilkuili taakse. 

Sara on treenannut rallytokoa. Olen nyt opettanut mestariluokan uusia juttuja, ja ei ole ollut helppoa. Kompastuskivinä Saralla tuntuu olevan puolenvaihto edessä ja edessä peruuttaminen. Puolenvaihdon Sara tekee kyllä, mutta en ymmärrä, miten se on mahdollista suorittaa niin, ettei rintamasuunta muutu yli 90 astetta. Samoin peruuttamisen Sara tekee, mutta 3 koiran mittaa on tuon kokoiselle koiralle ihan tosi pitkä matka peruuttaa suoraan, eikä todellakaan toimi. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202016-03-18%20kellN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202016-03-18%20kell

Tiistaina oli Fissen aksatreenit, ja kisoista sisuuntuneena päätin nyt juosta niinkuin Jenna Caloander, ja katsoa, saanko Fisusta enemmän vauhtia irti olemalla itse nopeampi. Rata soveltui tähän tarkoitukseen loistavasti, oli vauhdikas ja suoraviivainen. En tiedä kulkiko kala yhtään sen kovempaa kuin mitä normaalisti, mutta itselle tuli ainakin hyvä mieli ja hiki :D Ehkä koitan jatkossakin juosta vähän enemmän.