Tänään sitten oltiin uudestaan tokokisoissa, samassa paikkaa kun eilen. Tuomarina Harri Laisi, linja oli varsin löysä mutta en mä valita... Liikkeiden järjestys aika hassu, eka paikallaolot, sitten oli tunnari, kaket, idari, luoksetulo, seuraaminen ja ruutu, sitten metsku ja ohjattu.

P-istuminen: 10
P-makuu: 10
Seuraaminen: 9,5 hienoa oli, käännöksetkin parempia kun eilen
Idari: 7 jäi istumaan maahanmenossa (!) en tiedä mikä siinä oli vikana, tää on ollut tosi varma aina. Muut jätöt hyviä.
Luoksetulo: 9,5 nätti oli
Ruutu: 8 tää ei ollut kyllä ihan ansaittu, sen verran sikailua oli. Merkille hitaasti ja meni ISTUMAAN siinä. Ruutuun kuitenkin ihan kovaa, stoppi keskelle ja maahan käsky, mut meni istumaan, toisella käskyllä maahan. Sivulle tulo ok.
Ohjattu: 9 merkille ihan ok, haettiin vasenta, lähti hyvin kapulalle, toi kovaa mutta luovutus liian kaukaa joten annoin uuden käskyn, loppu hyvä.
Metallinouto: 10 nyt ei tiputellut kapulaa, koko liike erinomainen
Tunnari: 10 tosi hieno
Kaukot: 6,5 jos mä olisin tuomari, olisin antanut nollan, sen verran lisäkäskyjä. Sara ei jotenkin mitenkään halunnut mennä maahan, kaikkiin maahanmenoihin lisäkäsky. Ja sen lisäksi meni tooosi hitaasti maahan ja näytti hyvin ällööntyneeltä.

Yht. 282,5p eli EVL1, kp ja 2. sija! Wow mikä otus mulla on!! Ihan hurjaa, jo toka ykkönen ja heti seuraavana päivänä edellisestä. Toi oli vähän kumma kun Sara ei millään olisi halunnut mennä maahan kaukkareissa eikä ruudussa eikä idarissa, olikohan maa niin kylmä että sitä palelsi vai mikä lie vaivasi, tuo on nimittäin tosi harvinaista Saralle. Tässä linkki videoon Saran luoksetulosta: http://www.youtube.com/watch?v=-Rmiegly6OA