Tänään oltiin Saran kanssa Malminkartanossa tokoilemassa, Step ja sen veljet Jäynä ja Elmo olivat mukana ihmettelemässä menoa. Tuomarina Ralf Björklund. Liikejärjestys oli se yleisin, eli ruudun jälkeen poikki.

P-istuminen: 10
P-makuu: 10 ei mikään itsestäänselvyys tällä tuomarilla...
Seuraaminen: 9 aikas nättiä oli, kaavio oli tosi pitkä mut hyvin kesti Sara
Idari: 9,5 istumisen varmistin vilkaisemalla nopeasti taakse, sinne se jäi kauniisti istumaan.
Luoksetulo: 6 sikailua taas, seisomisessa meni istumaan!!! Hyi hyi! Ja eteentulossa tuli sivullle, tupla-hyi!
Ruutu: 8 meni ravilla, mutta kuitenkin aivan keskelle ja ekalla käskyllä maahan ja sivulle ok.
Ohjattu: 8,5 haettiin oikeaa. Tässä oli jotain ihme epävarmuutta, toi tosi hitaasti, yleensä noudot on ollut Saralla ne vauhdikkaimmat liikkeet. Teknisesti kuitenkin aivan oikein koko liike.
Metsku: 8 öö en kyl ihan tiedä mistä tuo pistemenetys tuli... Saralla oli ehkä vähän löysä ote, mutta toi kuitenkin vauhdikkaasti ja suoraan, sivulletulo ok.
Tunnari: 5 tässäkin epävarmuutta, en tiedä mistä Sara sen on onkinut, viime kisoissa tunnari oli 9. Sara meni kapuloille lujaa, oma oli toinen oikealta, ja Sara osui melkein heti oman kohdalle. Merkkasi mutta ei
ottanut, nuuski muut läpi ja tuli taas oman kohdalle. Nyt otti suuhun ja toi ehkä puoli metriä, mutta epävarmuus iski ja piti mennä vielä nuuskimaan muut. Ei onneksi maistanut yhtään ja otti sitten kuitenkin lopuksi oman ja toi hyvällä vauhdilla.
Kaukot: 0 voi hitsit, otettiin ennen kehään menoa kaukoja ylipitkällä matkalla, Sara teki aivan täydellisen hienosti kaikki, mutta kas, kehässä ei sitten onnistunutkaan enää. Seisomisella alkava sarja, m-s ok, s-i ok mutta ennen kuin liikkuri ehti näyttää uutta lappua, Sara painui jo maahan. Istumaan tartti 2 käskyä ja loput ok. Mutta tuo kai sitte riittää nollaamaan sen.

Yht. 226p eli 2-tulos ja 2. sija. Voi että harmittaa, nuo kaukot kun olis onnistunut, olis tullut 1-tulos. Kaikkein ärsyttävintä on se, että Sara ihan oikeasti osaa ne!! Se on vaan just niin sika ettei viitsi tehdä kunnolla. Joka kerta tuntuu että joku eri juttu mättää, millään ei voi kaikki liikkeet onnistua samalla kertaa. Hohhoijjaa!

Penneleiden kanssa mentiin sitten kävelemään ja kakarat sai juosta keskenään ja voi että oli hauskaa. Sara kävi uimassa mätäojassa, Step näytti kovin kiinnostuneelta mut ei sit kuitenkaan uskaltanu. Tosi saman kokoisia ja näköisiä nuo penskat olivat, ja yhtä villejä vipeltäjiä kaikki. Mitään söpöjä yhteiskuvia on ihan turha yrittää saada, ei niistä mitään tule kun aina joku ehtii viipottaa pois kuvasta.

1479083.jpg
Tämmöinen mustavalkoinen lauma meillä oli mukana

1479089.jpg
Jäynä, ja taustalla Step