Tän päivän treenit jäi vähän myöhäiseksi, ja hui kauhistus! ulkonahan on ihan pimeää jo kymmenen aikaan!
Alotettiin paikalla istumisella kun rakensin ruudun ja sitten pieni seuraamiskaavio, josta palkkasin lopuksi lelulla. Seuraaminen oli todella hyvää, kaikki käännökset tiiviitä ja hyviä ja kontakti pysyi aivan koko ajan.
Sitten ohjattua, molemmat puolet kapuloilla, ne hyvät ja nopeat. Kertaalleen molemmat puolet myös heitetyillä palloilla ihan vain virkistykseksi.
Sitten ruutua, eka pitkällä matkalla ja merkille lähetyksen kera mutta pallo ruudussa. Merkki oli hyvä ja ruutuun lähti ihan täyttä vauhtia ja vapautin suoraan pallolle. Sitten viennillä merkille ja ruudussa pysähdyksestä palkka. Sara meni tosi kovaa ja pysähtyi heti käskyllä, mutta koska oli niin pimeää en itse nähnyt missä kohtaa ruutua se on, taisi olla vähän liian takana mutta se on mun oma moka. Palkkasin heittämällä pallo. Heti perään uudestaan sama, taas hyvä vauhti ja pysähdys, siitä missä kohdin se seisoi, en voi sanoa varmasti kun en nähnyt.
Lopuksi tunnaria. Eka rauhoittelin Saraa vähän, juttelin hiljaa ja silittelin ja sitten liike. Eka tosi hyvä, nuuski hyvin ja toi oman, tokalla otti yhden väärän suuhun. Vikan otin lyhyemmällä matkalla, se oli tosi hyvä, nuuski kaikki ja toi oman, ei koskenut vääriin.
Saralla on näin illalla paljon enemmän energiaa kun päivällä, harmi kun kaikki kokeet vaan on aamupäivästä..