Tänään hallilla ATD:n kisamaiset tokotreenit, mentiin siis Saran kanssa kun Step potee juoksuaan. Tehtiin koko EVL läpi, tarkoituksena vähän katsastaa missä mennään. 

P-olot: hyvät molemmat, no problem.

Seuraaminen: aivan karseaa, edistää, poikittaa, painaa, estää... Ainoa hyvä on kontakti, sen pitää. Mutta kaiken kaikkiaan yök, yök, yök! Varsinkin juoksu ja vasemmalle käännökset hirveitä, hidas käynti parasta.

Idari: kävelin tuplamäärän kierroksia, eli aina ekalla ohi, tokalla mukaan, seisomisessa ennakoi, muut ok. Jätöt ok muuten paitsi maahanmeno hidas.

Luoksetulo: ensin pelkkä stoppi ja siiitä luokse, sitten pelkkä maahanmeno ja siitä kutsu, oli ihan ok, molemmat stopit nopeita, mutta itse vauhti aika hidas (oli vajaamittainen, se voi myös vaikuttaa).

Ruutu: merkille eka huono, meni vähän arastellen kun merkin takana oli seinässä kiinni Dori-mali. Kun toinen koira otettiin pois, ihan hyvä merkki. Ruutuun ihan jees, jäi vähän eteen, kuitenkin selvästi sisällä. Loppuosassa annoin tulla hetken ja sitten yllätys-sprtti karkuun.

Ohjattu: merkki ok, mutta lähti keskimmäiselle. Kielsin ja otin uudestaan merkille, nyt oikein hyvin lähti oikeelle ja meni kovaa, luovutus vino, tätä pitäs muistaa treenata.

Metallihyppy: no tää on sentään kunnossa!

Tunnari: oikein hyvä sekin, hienosti malttoi nuuskia ja toi oman, luovutus vois olla nopeempi.

Kaukot: ihan super! Ei liikkunut yhtään, kaikki vaihdot napakat ja oikeat. Hyvä Sara!

Kaiken kaikkiaan siis ihan kohtalaisella mallilla, seuraaminen, idari ja ohjattu vaatis vähän treeniä. Kyllä se varmaan tuolla sais 1-tuloksen, mutta tulevaa mahdollista Ruotsin reissua varten haluan että liikkeet on hyvässä jamassa, ettei jää sitten hilkulle...