Tänään aamulla ihmettelin miksi Sara nuuskii Stepsun takapuolta, otin paperin ja kokeilin, ja vertahan siellä. Meinasi alkaa itkettämään, ei olis voinut huonompaan aikaan tulla juoksu... :((((((( Oli ilmeisesti alkanut jo yöllä/myöhään eilen illalla, koska mun lattialla oli myös verta aika paljonkin. Tän takia missataan tämän viikon tokokoe, monta muuta mahdollista tokokoetta, mihin oli ajatellut ilmottautua, kahdet Oreniuksen agitreenit, ja tottistakaan ei voida käydä treenaamassa :( Väliä edellisestä juoksusta vain vähän reilu 6kk... Täytyy miettiä jos steriloisin Stepsun, kun pentujahan sille ei tulla kuitenkaan teettämään, mutta en toisaalta haluaisi että se turkki muuttuu samanlaiseksi kun Saralla. No, ei auttanut muuta kun tutkia uusin silmin tokokoekalenteria, ja bongailla sieltä sellaiset kisat mihin juoksun puolesta voidaan osallistua. Niitä ei kovin montaa ole... :/

Oltiin jonain iltana (ehkä lauantai?) treenaamassa tokoa Haukilahdessa, tällä kertaa päästiin sille kentälle mihin olin ekalla kerrallakin ajatellut meneväni. Otin molemmille paikallaolot, Stepille molemmat, Saralle pelkän istumisen. Sitte tehtiin Stepin kanssa seuraamista, otin pidempää kaaviota. Oli aika jees, vähän sellanen hipsukyylä, mut paikka tosi hyvä ja kontakti pysyi. Seuraavaksi ohjattu, oli tosi hyvä molemmin puolin! Sitten tunnari, ekalla törkkäsi väärää, ei nostanut mutta vähän liikaa silti mun makuun, en palkannut ja otin uudestaan. Nyt osui heti ekana oman kohdalle, ja toi!! Jee, siitä iso palkka. Sitten vielä maalin kiertoa ja siitä seisomisia, oli ihan jees sillon kun maltoi antaa tulla riittävän lähelle, ja sain heitettyä pallon sen pään yli. Tähän väliin tauko, ja lopuksi vielä seuraamiskaavio, oli tosi hyvä.

Sara pääsi myös tekemään ohjattua, oli oikein hieno sekin. Sitten tunnari, megahieno taas! Jee, hyvä Sara! Lopuksi vielä kentän siivous ja muutama kerta maalin kiertoa.

Tänään oltiin Stepin kanssa treenaamassa hakua, siihen juoksut ei onneksi vaikuta. Otettiin ilmaisutreeni, neljä ukkoa, kaikki aika lähellä keskilinjaa, lähti näkölähtöinä. Ekalla ja vikalla sai palkan ihan vaan hyvästä sarjasta, kakkosella ja kolmosella menin itse piilolle. Yllättävän hyvin kesti mun häiriötä, pätkäisi vain kerran ja lyhyeksi hetkeksi, eli huomattavaa kehitystä tapahtunut!