Käytiin tänään ottamassa tokoa tyttöjen kanssa nurmikentällä. Alotin Stepsun kanssa, kokeilin ihan huvikseni idaria kun sitä oli Saran kanssa tarkoitus tehdä. Seisomisessa tarjosi maahanmenoa, mutta kun sain seisomaan, pysyi ihan nätisti kun kiersin taakse, lähti hyvin seuraamaan. Istuminen oli hyvä, samoin maahanmeno. Jouduin kuitenkin heti tämän jälkeen menemään takaisin sisälle ottamaan vastaan meidän uuden jääkaapin.

Toisessa treenissä tein Stepsun kanssa seuruuta, aika hyviä pätkiä saatiin niin että pidin lelua vasemmassa kädessä selän takana, silloin piti hyvin paikan. Sen voisi siitä helposti häivyttää niin että pidän lelun liivin takataskussa. Sitten otettiin luoksetulon maahanmenoa puun kierrosta. Meni ihan kivasti, maahanmenot ihan nopeita. Pari kertaa hyppynoutoa pallolla, siinä ei ongelmaa. Sitten tunnaria, väärät hajuttomia koska ei ollut avustajaa mukana. Ekalla oma piilossa, etsi tosi pitkään mutta ei koskenus vääriin, luovutus ihan ok, kerran pyöräytti kapulaa suussa. Tokalla oma väärien seassa, näkyvillä. Etsi hienosti ja toi oman, luovutuksessa tiputti just kun olin ottamassa kapulaa pois, pyysin ottamaan uudestaan maasta ja häiriköin kädellä vähän ennen kun sanoi irti. Tätä pitää treenata, Step pudottaa kapulan aika helposti heti kun huomaan että käsi lähestyy.

Saran kanssa alotettiin idarilla. Seuraaminen oli tosi nättiä, seisominen hyvä. Istumisesta naksutin heti ja palkka. Seurautin seuraavan sivun kokonaan ennen kun pyysin maahan, siitä lelupalkka. Jätöt pitäisi siis olla ihan ok hallussa. Sitten merkkiä yhdellä idarin merkeistä. Vauhti oli hyvä, mutta ennakoi aika voimakkaasti stoppia. Kokeilin  niin että pistin kiertämään merkkiä, mutta se ei selvästikään toimi, lähtee heti tekemään kaaria. Täytyy varmaan tehdä jatkossa niin että pallo on merkin takana odottamassa. Sitten vähän hyppyä pallon kanssa, heittelin vinoon tarkoituksella. Sitten lopuksi tunnaria, nyt meni jo hurjan paljon paremmin kun edellisillä kerroilla. Ekalla oma piilossa, etsi tosi pitkään mutta oli kerrankin kärsivällinen ja ei maistellut, toi oman. Tokalla edelleen oma piilossa, nyt löytyi ihan heti. Kolmannella oma väärien joukossa, ihan hyvä oli. Lopuksi vielä yksi pelkkä oman etsintä.